08-20-2011, 11:18 PM
(08-20-2011 10:50 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ](08-20-2011 10:48 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ](08-20-2011 10:47 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]adamlar sağdan soldan geçiyorlar tamam anladık paranız çok ama olmaz işte sağdan sollanırmı yarış pistimi ora
Adı üstünde ''Sollamak'' soldan geç dimi ya en soldaysan bariyerden atla =D
Dd mete yaptı yapacagını mete ret aldınmı la ne yaptın
abi şakamısınız siz soldan sollanır sağdan sollayan kaçtane araba goruyorsunuz şehirler arası yolda eğer en soldaysan onundeki arabaya sinyal verirsin geçersin bu trafik kuralıdır
-Kaçarmı hacı gittim acımadan yatırdım parayı

(08-20-2011 11:12 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ](08-20-2011 10:55 PM)Muhammet Keskin Yazılan: [ -> ]Bunlar Ondekı Trafık yapan canavarları Geçerek kendı Trafiklerini Açıyorlar![]()
Örnek : KaanTopal
Şahsen Makas Bır zevk ve adrenalin İşi
Makas gereksiz alınan rikstir
YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.
Ben ve benim gibi bir çok insan karşısında birisi makas yapıyorsa eğerki o araç önüne girecek pozisyonda ise o boşluğu bir anda kapatır. Makas yapan kişi hızlı olduğu için kolay kolayda arabayı toparlayamaz.
Arabayı hızlı kullanıyor olabilirsiniz ama seri bir şekilde sağ sol yapmak tamamen bir risktir. Siz sağa çekilirken başkası sola kayıyorsa çarpışabilirsiniz vede o şeritten bir sağa daha kayarsanız güvenlik şeridinde duran araca çok fena çarpabilirsiniz.
Hızlı gidecekseniz sol şeride geçin vede şeridin hızından düşük hızlı ilerleyen araç varsa önünüzde veya boşluğu değerlendirmeyen selektör yapın geçin ama sağ şeride çekilmeyi çok zor durumlar dışında yapmayın. Ne yazıkki günümüzdeki pek çok genç Need For Speed Underground nesili olduğu için bu tip riskli olaylar çok gerçekleşiyor.
YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.
Sanırım Turgayın dedıklerı sıze yeter sağdan araba sollanmaz