Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Forumun Yeni Şekli ile ilgili
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Son bir kaç gündür fırsat buldukça bazı değişiklikler yaptım vede fikirlerinizi merak ediyorum

1) Shoutbox en aşağıya atıldı. Sebebi hem oradan küfür vs oluyor, üyeler rahatsız olmasın diye, hemde yer kaplıyordu.

2) Forumdaki konular daha dışa çıkarıldı. Daha önceden forumu küçültmüştüm ama gördük ki millet nereye konu açacağını bulamıyor =D bende bir nebze genişlettim forumu

3) Genel bakış büyüdü. Genel bakış 12 satırdı artık 20 satır. Shoutbox'dan boşalan yeri oraya aktardım vede konu hakimiyeti arttı.

4) Genel bakışta yeni üyeler yerine en çok mesajı olanlar geldi. Aslında anlık fake hesapları oradan yakalıyorduk ama epeydir öyle bir sorunumuz olmadı vede küfürlü nickler çıkmaya başladı vede orada gözüküyorlar. Bu sebeble eski sisteme döndürdüm orayı
Güzel mantıklı olmuş.
Gerçekten güzel olmuş. Özellikle de genel bakışın büyümesi bence en büyük artı yön. Ellerine sağlık. beyfendi
Shoutbox hariç gerisi çok güzel.
Sohbet aşşada kötü biz orda sohbet ediyoduk ama yok olmaması iyi Big Grin
veri nays Turgay veri nays.
Daha güzel olmuş.
Artıları da olmuş eksileri de. Eksileri sen soylemissin zaten, çopy paste yapmaya gerek yok Smile
Ama ipucu vereyim: küfürlü nickler onlar forumun tadı tuzu ama fakeleri banliyordunuz direk, en cok msj yazan değişse iyi olur. (benim önerim)
chatın asagıda olması kötu olduBig Grin 4-5 kısı ıyı sohbet edıyorduk orada basladıkmı 1-2 saat bıle canlı tutuyorduk uye gırısı yapanlarda sohbete katılıyordu dıger 2 secenekde guzel olmus tam yerınde degısım ıcın tesekkurler Turgay
Bence çok hoş olmuş Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler