08-06-2011, 04:03 PM
(08-06-2011 01:02 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Güzel güzelde şu en çok mesaj atan olayından sonra yine post yarışları başlayabilir demedi deme
Oradaki postlar 1500den başlıyor yani oraya çıkmak için olağan üstü post atmak gerekir. 500'den başlasa tamam ama çıta zaten yüksek
(08-06-2011 02:03 PM)SoloTÜRK Yazılan: [ -> ]post yarışı yapmak için her konuya güzel , tebrikler , cartcurt yazanlardan nefret ediyorum . 2.si kendi sitenizde chatboxa nasıl hakim olamıyorsunuz anlamış değilim . yani adam kaç gün oradan ana avrat düm düz gitti foruma bir adamı direk ipde banlayamadınız . böyle bir seçenek mi yok ki böyle dengesizler için aşağıya almak zorunda kaldınız . ben forumu her haliyle seviyorum o ayrı mevzu
Şöyle ki IP ban atmak bir işe yaramıyor. Modemi aç kapa yapınca yeni IP alıyorsun. Kişinin Anakart'ını banlayabilsek ( HW Ban ) zaten dile benden ne dilersen. Adam yeni hesap açıp açıp küfür ediyor.
(08-06-2011 02:56 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Turgay sana aylarca yeni konular bölümünü büyüt demiştim. Bak ne güzel olmuş
Ne zaman dedin be =D
(08-06-2011 03:49 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]Shoutbox gitmeseydi ya ben ve arkadaşlar onla çok konuşuyorduk en alta gitmesi kötü olmuş ona bi ayar çekemeyizmi ya?
Ortayamı alayım =D Sitenin kendi chat sistemi var zaten vede milletin kendi muhabbetlerini ben okumak istemiyorum =D Bu konuda tekte değilimdir =D