Çok güzel olmuş. Zaten Genel Bakış WarrockTurk ve Bizden başka hiç bir forumda yok. Heleki genelbakışı 20 yapmışın çok daha güzel olmuş. Buda bizim farkımız
Kesinlikle beğendim.
Güzel güzelde şu en çok mesaj atan olayından sonra yine post yarışları başlayabilir demedi deme

(08-06-2011 01:02 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Güzel güzelde şu en çok mesaj atan olayından sonra yine post yarışları başlayabilir demedi deme 

Ben de onu diyecektim . Forumda gereksiz mesaj sayısı %70 artar .
Chatboxu da silmemiş Turgay , Aşağıya atmış ordada çalışıyor sorun yok

post yarışı yapmak için her konuya güzel , tebrikler , cartcurt yazanlardan nefret ediyorum . 2.si kendi sitenizde chatboxa nasıl hakim olamıyorsunuz anlamış değilim . yani adam kaç gün oradan ana avrat düm düz gitti foruma bir adamı direk ipde banlayamadınız . böyle bir seçenek mi yok ki böyle dengesizler için aşağıya almak zorunda kaldınız . ben forumu her haliyle seviyorum o ayrı mevzu

Bu sefer en çok benim mesajım olsunda en başa ben geçeyim diye millet seri seri saçma sapan yorumlar atacak konulara ?
güzel olmuş yeni açılan konuları büyütmen ama sohbete üzüldüm

Turgay sana aylarca yeni konular bölümünü büyüt demiştim. Bak ne güzel olmuş

Shoutbox gitmeseydi ya ben ve arkadaşlar onla çok konuşuyorduk en alta gitmesi kötü olmuş ona bi ayar çekemeyizmi ya?