Bugün biraz oyun oynayalım dedik oda 14 e girdik.Neyse 1-2 oyun atıp çıkıcaz daha bişi yapmadan rstcaptain odadan çıkmamı söyledi.Neden dedim sebepte söylemek yok.Herhangi bir sebep söylese çıkıcam.Biz ne powerlevel kasarız ne hackle işimiz olur 2 oyun atar çıkarız neyse derdiniz benim yerim belli gelin söyleyin.
![[Resim: HewWQ.jpg]](http://i.imgur.com/HewWQ.jpg)
Powerlevel buuum

Sarp reis

İnvad3r'de ben vardım ulaaa
9-0

bu adamların bir açıklaması olamaz kendınden iyi adamları atarlar

Cocukca konular acma imf yazmıssın baslıga klan karalamak bu kadar kolaymı ? Gerci sizin benım klanımı karalamaya gucunuz yetmez :! Rst konusuna gelınce adamlar ıstedıgıne cık veya musade et der ona karısmam yanlız kurdugunuz cumlelere acdıgınız konulara dıkkat edın !
Bak en azından sebep söylememişler.Beterinde beteri vardır.Ben arkadaşımın ezik çarıyla girdiğimde atıldım.Sordum niye bize adam kalmıyor dediler ss leri hala var

imfxbozkurt BMT adlı odamıza geldin.Cık dediğimde cıkmayan bir insansın.Üstüne de it demiştin unutmuyorum.O yuzden sus. Türkçemizi dogru kullan!
(08-02-2011 02:23 PM)ixmxfbozkurt Yazılan: [ -> ]Cocukca konular acma imf yazmıssın baslıga klan karalamak bu kadar kolaymı ? Gerci sizin benım klanımı karalamaya gucunuz yetmez :! Rst konusuna gelınce adamlar ıstedıgıne cık veya musade et der ona karısmam yanlız kurdugunuz cumlelere acdıgınız konulara dıkkat edın !
işte çocukluk yapıp odadan atma nedeninizi bile söyleyemiyorsunuz.Geçen günkü clan maçında hack deyip oda 9 u bile bıraktınız.Biz sizinki gibi dünkü clan değiliz dünkü adamlarla clanda yok.Bizle sorunu olanlara dünde gelin konuşalım dedik bugünde aynı şeyi söylüyorum.