Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: rst+weey+imf amacınız ne?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(08-02-2011 03:19 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]
(08-02-2011 03:15 PM)ixmxfbozkurt Yazılan: [ -> ]
(08-02-2011 02:52 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]
(08-02-2011 02:41 PM)ixmxfbozkurt Yazılan: [ -> ]Evet beni bilen biliyor tanıyanda tanıyor nasıl biri oldugumu Burda cene yapmayın varsa kanıt koyun yoksa muhattab olmayın.Sunu unutmayın sen 1 gun oda kurarsın ben hergün..

Madem seni bilen biliyor, tanıyan tanıyor niye kastırıyorsun kendini ?
Ben tanımıyorum mesela...

Sende tanırsın yakında o zaman.

Adam kendini tanıtıyo beyler, dağılın =)

yok tanımanda yardımcı oluyorum Smile
(08-02-2011 02:56 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]
(08-02-2011 02:41 PM)ixmxfbozkurt Yazılan: [ -> ]Evet beni bilen biliyor tanıyanda tanıyor nasıl biri oldugumu Burda cene yapmayın varsa kanıt koyun yoksa muhattab olmayın.Sunu unutmayın sen 1 gun oda kurarsın ben hergün..

SİZ oda kurmak için neler neler yapıyorsunuz herkez biliyor daha yeni ixmxfnervous yanımızdaydı sahitim varki oda Serdar(seyh-Samil)
ixmxfnervous beni odadan atmaya kalktı oda benimdi al bu da ss si bide yalan soluyor xm8 ın durbununden oldu diyor

[Resim: 5081screenshot_061.jpg]

Şu ss den sonra kes artık sesini bence ixmxfbozkurt . . . . kanıt koy diyordun al sana taze kanıt karakter meselesi beyler klişe laflar zaten beni tanıyan tanıyor varsa kanıtın koy başka birşey bilmez bunun gibiler . . . adamım
Oda adamınsa diyecek bir şey yok ARTİST
Küfür SS'ini koydum admin sildi Big Grin Sizin ne olduğunu iyi biliyoruz biz. İXMX'beyyy Smile
(08-02-2011 03:50 PM)F.Dana Yazılan: [ -> ]Oda adamınsa diyecek bir şey yok ARTİST

oda kimin olursa olsun bu odalar kimsenin tapulu malı değil ! arkadaşın gelecekse oyun bitmesini bekliceksin veya insan gibi rica etceksin . bana hack dense zoruma gitmiyor , ama pat diye oyundan atılınca o an bilgisayarı parampara edesim geliyor ciddiyim 3 klavye parçaladım bu yüzden Ss.gif
Kendini tanıtman için ıkınmana gerek yok, zaten bayağı kötü bir reklamın oldu Kadir'cim =)
Konuyu açma nedenim odadan atılmam değil zaten atamadılar.Her odadan atılmamı konu açsam genelbakışta benim konularımdan başka konu göremessiniz.Ben bana karşı bir sıkıntısı olan arkadaşları istedikleri yere davet ediyorum.Meseleyi odadan atmaya indirgemeyin 3-5 clan kendini süpergüç görmesin.

Burak Kandöker

[Resim: di-IXBD.jpg]
IMF klan mı ya bana yaptıklarını anlatsam yanına gidip öldürürsün Smile)
Adam haklı beyler, dağılmayın oturup dinleyelim.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler