Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: rst+weey+imf amacınız ne?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(08-02-2011 02:27 PM)RushTime Yazılan: [ -> ]imfxbozkurt BMT adlı odamıza geldin.Cık dediğimde cıkmayan bir insansın.Üstüne de it demiştin unutmuyorum.O yuzden sus. Türkçemizi dogru kullan!

it Dedıysem ss koy foruma bakayım dedıgım su ben kopeklerın sozunu dınlemem bunuda sana dememdekı amacı ıyı bılıyorsun ts de ve oyunda ettıgın kufurlerı unutma bıde burda artıslık yapıyorsun sovenın orası burası bı karıs havaya kalkıyor zaten daha 16 17 yasında cocuksun beyine kafa tutma !
(08-02-2011 02:33 PM)ixmxfbozkurt Yazılan: [ -> ]
(08-02-2011 02:27 PM)RushTime Yazılan: [ -> ]imfxbozkurt BMT adlı odamıza geldin.Cık dediğimde cıkmayan bir insansın.Üstüne de it demiştin unutmuyorum.O yuzden sus. Türkçemizi dogru kullan!

it Dedıysem ss koy foruma bakayım dedıgım su ben kopeklerın sozunu dınlemem bunuda sana dememdekı amacı ıyı bılıyorsun ts de ve oyunda ettıgın kufurlerı unutma bıde burda artıslık yapıyorsun sovenın orası burası bı karıs havaya kalkıyor zaten daha 16 17 yasında cocuksun beyine kafa tutma !
Kusura bakma Biz sizin gibi her yazılanın SS sini almıyoruz.
Zekanı anlıyorum.Sen öyle bir insansın ki rushtim3 ile radl0ff u karıstırabiliyorsun.Cok benziyorlar değil mi ? Ayrıca demişsin ki 16-17 yasında cocuk sovuyor hadi.Sen kac yasındaysan yok köpek yok it demek normalse helal sana devam et ben ss almadım koymak istesem foruma o zaman koyardım gerek yok bilen biliyor senin nasıl bir insan oldugunu
Evet beni bilen biliyor tanıyanda tanıyor nasıl biri oldugumu Burda cene yapmayın varsa kanıt koyun yoksa muhattab olmayın.Sunu unutmayın sen 1 gun oda kurarsın ben hergün..
Aynısı demiştin.Eeeee ne olmus yani ben oynamıyorum ki warrock kickle kickleyebildiğin kadar oda ile adam olucaksan ol umrumda değil 16-17 yasında cocuk senin dediğin lafları demez jajaja Big Grin
Helal olsun Onur...
Çok güzel cümle kurmuşsun Wink
(08-02-2011 02:41 PM)ixmxfbozkurt Yazılan: [ -> ]Evet beni bilen biliyor tanıyanda tanıyor nasıl biri oldugumu Burda cene yapmayın varsa kanıt koyun yoksa muhattab olmayın.Sunu unutmayın sen 1 gun oda kurarsın ben hergün..

Madem seni bilen biliyor, tanıyan tanıyor niye kastırıyorsun kendini ?
Ben tanımıyorum mesela...
(08-02-2011 02:41 PM)ixmxfbozkurt Yazılan: [ -> ]Evet beni bilen biliyor tanıyanda tanıyor nasıl biri oldugumu Burda cene yapmayın varsa kanıt koyun yoksa muhattab olmayın.Sunu unutmayın sen 1 gun oda kurarsın ben hergün..

SİZ oda kurmak için neler neler yapıyorsunuz herkez biliyor daha yeni ixmxfnervous yanımızdaydı sahitim varki oda Serdar(seyh-Samil)
ixmxfnervous beni odadan atmaya kalktı oda benimdi al bu da ss si bide yalan soluyor xm8 ın durbununden oldu diyor

[Resim: 5081screenshot_061.jpg]
(08-02-2011 02:52 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]

Sende tanırsın yakında o zaman.
(08-02-2011 03:15 PM)ixmxfbozkurt Yazılan: [ -> ]
(08-02-2011 02:52 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]

Sende tanırsın yakında o zaman.

Adam kendini tanıtıyo beyler, dağılın =)
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler