Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: _bombaci_ (bombacitr) 227-0
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Cantumira da urban bolumu oldugu ıcın bunu koyuyorum Smile Başka ss koyabılıyorsak daha cok var 150-200 kill arası 0'a karsı ss'im Smile

[Resim: attachment.php?aid=4171]
Baya öncenin bir ss i Clan şeklinden belli Smile
Gayet başarılı Smile
Baya öncenin bir ss i Clan şeklinden belli Smile
Gayet başarılı Smile
guzel skor abı tebrık ederım
Boşuna clana gelmesi için okadar bonservis parası vermedik : )
(07-31-2011 06:43 PM)HakanKosovalı Yazılan: [ -> ]Boşuna clana gelmesi için okadar bonservis parası vermedik : )

Big Grind +1totos.giftotos.gif
Bu ss nin swap olmadığının kanıtı nedir?
(07-31-2011 06:49 PM)Gargamel Yazılan: [ -> ]Bu ss nin swap olmadığının kanıtı nedir?

bende dıyorudm acaba kım bunu yazacak dıye yenı nesıl olanları bılmıyorBig Grin
buraya tıka ögren
(07-31-2011 06:54 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]
(07-31-2011 06:49 PM)Gargamel Yazılan: [ -> ]Bu ss nin swap olmadığının kanıtı nedir?

buraya tıka ögren

Ben bu ssyi eskidende görmüştüm dostum Smile Bu adama vs gel denildiğinde gelmeyen biridir. Ayrıca ben adamdan yorum bekliyorum avukatlığınıza ihtiyacım yok Smile
Şimdi yapsan bu skoru bu levelde hack diye atarlar odadan Smile
(07-31-2011 06:56 PM)Gargamel Yazılan: [ -> ]
(07-31-2011 06:54 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]

buraya tıka ögren

Ben bu ssyi eskidende görmüştüm dostum Smile Bu adama vs gel denildiğinde gelmeyen biridir. Ayrıca ben adamdan yorum bekliyorum avukatlığınıza ihtiyacım yok Smile

eskıden görduysen swap olmadıgına daır yorumlarıda okumus olman lazım vs gel dedıgınde ılla gelmesımı lazım gelır veya gelmez onun bılecegı bırsey kımse karısamaz avukatlıga gelırsek avukatlıgını yapmıyorum bız bır AİLE olduğumuz ıcın herkez herkezı sonuna kadar savunur ÇAĞRI abim forumdan tanıştığım bırısı degıl yan yana oyun oynayıp hergun sohbet ettıgım kısıdır.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler