Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: _bombaci_ (bombacitr) 227-0
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(07-31-2011 08:49 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Beyler tartışacaksanız kilitleyeyim konuyu ?

Yok Batuhan arkadasla konuşup konuyu kapattık
Yanlış hatırlamıyorsam 70+ leveli banlandığında yeni hesap açıp bu skoru yapıp koymuştu ilk takıldığımız forumlardan birine ya da buraya (tam hatırlamıyorum) koymuştu, ben biliyorum ki gayet başarıılı bir oyuncu, illegal olaylar ile işi olmuyacağını çoğu kişi biliyor sonuçta, olsa yıllardır MVP nin kurucusu olmazdı bi yerde patlak verirdi ki neden MVP nin kurucusu dediğimide söyleyeyim en çok göz önünde olan, meşhur clanlardan birisiydi ve 1. clandı =)

Tebrikler.

Bu arada ;

Skorunuz WarrockTR Rekorlar Albümü Battle - 0 Death Rekorları bölümünde mevcut, eğer isterseniz WarrockTR Rekorlar Albümü Battle - 0 Death Rekorları bölümünden alıp WarrockTR Rekorlar Albümü Urban - 0 Death Rekorları bölümüne taşıyabiliriz. Aynı skor iki tarafta bulunamaz.
Ss düzenlendi tebrikler...
Tebrikler ARTİST
Gargamel gardaşım oyunu 7 yıldır oynayanlardan..
(08-01-2011 02:22 AM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]Gargamel gardaşım oyunu 7 yıldır oynayanlardan..

Ahausuhduahsud Smile
Tebrikler..
Normalda bu tip bir SS'i Rekorlar Albümü ne koymam swap olabileceği sebebiyle ama bahsettiğimiz kişi bombacı gibi çok eskilerden beri tanınan birisi olduğu için pozitif ayrımcılık yapabileceğime inanıyorum.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler