Her neyse kimse boş boş konuşmasın yeni oyuna başlayan arkadaşlar tabikide swap hck opk diycek bunların önemi yok yapmış skoru koymuş + bu oyuncuyu tanımayan zamanında dünya birincisi clanın kurucusudur bunu eskiler iyi bilir .ya tebrik edin yada dikkatli yorum yapın
(07-31-2011 07:08 PM)HakanKosovalı Yazılan: [ -> ]Her neyse kimse boş boş konuşmasın yeni oyuna başlayan arkadaşlar tabikide swap hck opk diycek bunların önemi yok yapmış skoru koymuş + bu oyuncuyu tanımayan zamanında dünya birincisi clanın kurucusudur bunu eskiler iyi bilir .ya tebrik edin yada dikkatli yorum yapın
Lol yeni başlayan mı... Ben kendime güveniyorum gelsin 5 kill 150 alt
(07-31-2011 07:12 PM)Gargamel Yazılan: [ -> ] (07-31-2011 07:08 PM)HakanKosovalı Yazılan: [ -> ]Her neyse kimse boş boş konuşmasın yeni oyuna başlayan arkadaşlar tabikide swap hck opk diycek bunların önemi yok yapmış skoru koymuş + bu oyuncuyu tanımayan zamanında dünya birincisi clanın kurucusudur bunu eskiler iyi bilir .ya tebrik edin yada dikkatli yorum yapın
bos konusmanın anlamı yok
oyuncuyu tanımayan zamanında dünya birincisi clanın kurucusudur bunu eskiler iyi bilir .ya tebrik edin yada dikkatli yorum yapın
sana göre swapsa fıkrın sende kalsın
(07-31-2011 07:19 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ] (07-31-2011 07:12 PM)Gargamel Yazılan: [ -> ] (07-31-2011 07:08 PM)HakanKosovalı Yazılan: [ -> ]Her neyse kimse boş boş konuşmasın yeni oyuna başlayan arkadaşlar tabikide swap hck opk diycek bunların önemi yok yapmış skoru koymuş + bu oyuncuyu tanımayan zamanında dünya birincisi clanın kurucusudur bunu eskiler iyi bilir .ya tebrik edin yada dikkatli yorum yapın
bos konusmanın anlamı yok
oyuncuyu tanımayan zamanında dünya birincisi clanın kurucusudur bunu eskiler iyi bilir .ya tebrik edin yada dikkatli yorum yapın
sana göre swapsa fıkrın sende kalsın
tamam iyi forumlar size...
adam hack dan güzel oynuyor hea
Adam king bombaci ile çok oyun attım tanımaz beni

Beyler tartışacaksanız kilitleyeyim konuyu ?