Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu insanlara dikkat.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Beyler şuan elimde telefon arkadaşımla konuşuyoruz bu konuyu neyse direk konuya gireceğim.

yalovale74

l3eastmaster

notron88

Bu üç kişi oyun içinde d3sp3rad0o nickli arkadaşımdan Tv istemiştir ve hack bulamazsalar 3 gün gold sonrada 30 gün silver vereceklerine dair söz vermişlerdir Tv den girip baktıkları bulamayacakları olmayan bir hacki aramak değil bilgisayarı çokertmek oldu.Buyrun ss ler şimdi bu konu aslında nefret kusma değil uyarı amaçlı WarrockHit denilen veled forumundan biri sizden Tv isterse vermeyin.

Bazı arkadaşlar anlıyamamış anlatiyim hack bulma bahanesiyle girdiler artık hangi hacki bulcaklarsa girdiler.Bilgisayarda not defterine 2 kod yazıp bat olarak kaydetip açtılar biz hack bulcak sanıyoruz tabi ve son bilgisayar çöktü sondan 2. ss de anlaşılıyor bakarsanız.
[Resim: di-JISG.jpg]

[Resim: di-POVS.jpg]

[Resim: di-YI5K.jpg]

[Resim: di-M4ID.jpg]

[Resim: di-HUH5.png]

[Resim: di-ZWP0.jpg]

Şimdi elimizde kanıt var ne yapalım bu kişilere.Bir öneri beklerim.Bilgisayardan anlayan biri varsa lütfen yardım etsin.

İsterimki bu konu uyarı amaçlı dursun ama adminler yada modlar gelip kapayacaklar ya da mesajın içeriğini değiştirecekler.Tek isteğim konuya dokunmayın lütfen başkalarıda bu veledlere tv verim bilgisayarlarından olmasınlar.
Allahlarından bulsunlar bilgisayar ne alemde onu anlat sen bana ?
(07-30-2011 12:47 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Şerefsiz köpekler allahlarından bulsunlar bilgisayar ne alemde onu anlat sen bana ? Bu arada bu adamı bulurum bn yarın oyunda güzel bir söveyim.

Bende seviniyordum 30 gün silver alcak arkadaş bana vercek diye.

ntldr eksis diye açarken
Konuda her hangi en ufak bi tartışma, forumun huzurunu bozma gibi bir şey görürsem kaparım çöpe alırım haberiniz olsun. Sadece başkalarına da zarar gelmemesi için konuyu kaldırmıyorum ama konu başlığını düzenle
(07-30-2011 12:53 AM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Konuda her hangi en ufak bi tartışma, forumun huzurunu bozma gibi bir şey görürsem kaparım çöpe alırım haberiniz olsun. Sadece başkalarına da zarar gelmemesi için konuyu kaldırmıyorum ama konu başlığını düzenle

Bilmiyorum düzeltmeyi kusura bakma sen düzeltebilir misin?

Duruma uygun birşey yazarsan sevinirim.
(07-30-2011 12:58 AM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ]
(07-30-2011 12:53 AM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Konuda her hangi en ufak bi tartışma, forumun huzurunu bozma gibi bir şey görürsem kaparım çöpe alırım haberiniz olsun. Sadece başkalarına da zarar gelmemesi için konuyu kaldırmıyorum ama konu başlığını düzenle

Konunun altındaki düzelt butonundan tam düzenlemeden düzenleyebilirsin. Bu seferlik ben düzenleyeyim
Ne oldu Ss.gif Ben tam anlayamadım bir şey mi yolladı bilgisayarına, ayrıca yalovale74 hack dostum bir arkadaşım buldu zamanında. ? Ss.gif
(07-30-2011 01:00 AM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]
(07-30-2011 12:58 AM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ]

Konunun altındaki düzelt butonundan tam düzenlemeden düzenleyebilirsin. Bu seferlik ben düzenleyeyim

Sağol.İnşAllah en kısa sürede yardım veya öneri gelir yoksa ben kendi bildiğimi yapıcam.
(07-30-2011 01:05 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Ne oldu Ss.gif Ben tam anlayamadım bir şey mi yolladı bilgisayarına, ayrıca yalovale74 hack dostum bir arkadaşım buldu zamanında. ? Ss.gif

Benim değil arkadaşımın bilgisayarını çökerttiler.
Ekran kartı yanmış Tolga'nın..
Bu iş nasıl yapılıyor ? Biri anlatsın Canımızı yakanın canını yakalım!
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler