(07-30-2011 05:43 AM)SoloTÜRK Yazılan: [ -> ]burak19 veya nötron herne b///san ne biçim karaktersiz insanlarsınız siz ya . tw istiyosun adam veriyor . hack bulamıyorsun hasetinden böyle adamın ekran kartını mı yakıyorsun . adamın malına gasp bu resmen . ha hırsızlık yapmışsın ha adamın pc çökertmişsin . sizi fişledim oyunda karşıma sakın çıkmayın çok kıl oldum size . yüzsüzler ya bide marifet etmişler gibi bizimle uğraşırsan sonun böyle olur falan . ayrıca tv verene de kızdım . arkadaş oraya arama yapacak dimi bu adam kod falan yazıyo ya hiçmi aklına gelmiyo ne alaka bu kodlar ne iş ??? uyanık olun az sonra böyle çakallar not defterine aynı anda binlerce program açılışı kodu yazar bat diye kaydeder sonra ekran kartı yanar umarım pc komple gitmemiştir . yetkili arkadaşların burak19u ve forumda diğerleri de varsa ip ban atmasını bekliyorum . . . çok çirkinn
Ekran kartı yanmaz biraz kafanı calstr , yarm saatlk işle pc yapılır
oyunda bizi hafife almayn diye bağırıyodun bizide alma hafife
forum adı vermeyım senın dedıgın forumda dun hatta bu forumakı berk büber bana oda 12yi verdi bahsi gecen foruma konu acmıs ve nıckını yazan ılk kısıye odayı verecegını soylemıs kımse almyınca oyunda bana pm attı odayı vereyımmı dıye tamam dedım 10 dakıka sonra adamın bırı gedı oda benım dedı dedım yok adam cıktı ver odayı forumda ılk nıckı ben yazdım vs 1dk pm attı en sonunda agzımı bozdurma cık odadan dedım bahsı gecen forumda bırazda konu acıcam gorursun sen fala kısacası sana katılıyorum hak verıyorum
bu arada sanırım bılgısayarım cokmemıs ynı explorer exe diye bır program var sistem yöneticisinde onu kapatmıstır ve bu hatavermıstr bende kapatmıstım bır kere internet explorer diye

Ben TW vermiyorum kimseye vermem de.
Oyun içinde sinir edersen adamları öyle olur Ben notron88 oyun içnde okadar laf dalasına girdn hiç birinin ss sini almamıssın keşke onlarıda alıp koysaydın...
Bu arada senin tw ne grdgm bi kanıtın varmı ??
Senin tw ne ben girmedim....
Neyse buda sana ders olsun birdaha kimseye bulaşma ileri geri konusma her insan bazı şeyleri kaldıramaz.Kaldıramadgı zamanlardada zararı sana olcak olaylar yaratabilir...
Tüm suçlu benmişim gibi göstermissin tartışma olduğu zaman neden foto almadın
Neden saklıysn milletten..??
Madem öyle ekran kartı yanmış arkadaşın bilgisayarı çökertilmiş,verin savcılığa çeksin cezasını.Bunu bana yapsalardı çoktan suç duyurusunda bulunmuştum bile.
Ben size ne dedim? Üslubunuza dikkat edin arkadaşlar.
(07-30-2011 01:07 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Ben size ne dedim? Üslubunuza dikkat edin arkadaşlar.
Ben tartışma olmasın diye uğraşıyorum mesajımı niye siliyorsun.Herkesin içinde WarrockHit forum ceosundan özür dilemiştim o anki sinirli davranışımdı o böyle kişileri forumunda bulundurmasın kendisi bizde böyle kişileri forumumuzda bulundurmayalım yoksa bu forumda dahada durmam ben.
Tekrar ediyorum konu sadece bilgilendirme amaçlıdır lütfen yorumlarınıza dikkat edin tartışma çıkarmayın olan benim konuma olur.
(07-30-2011 12:04 PM)burak19 Yazılan: [ -> ]Oyun içinde sinir edersen adamları öyle olur Ben notron88 oyun içnde okadar laf dalasına girdn hiç birinin ss sini almamıssın keşke onlarıda alıp koysaydın...
Bu arada senin tw ne grdgm bi kanıtın varmı ??
Senin tw ne ben girmedim....
Neyse buda sana ders olsun birdaha kimseye bulaşma ileri geri konusma her insan bazı şeyleri kaldıramaz.Kaldıramadgı zamanlardada zararı sana olcak olaylar yaratabilir...
Tüm suçlu benmişim gibi göstermissin tartışma olduğu zaman neden foto almadın
Neden saklıysn milletten..??
Boş konuşacağına varsa elinde kanıt koy bakalım kendinide fazla övme salak salak davranışlarda bulunma halada laf sokma çabasındasın.Buda ne kadar olgun olduğunu gösteriyor sen hayatı öğrenememişsin koçum daha var devam et böyle bir gün biri adam eder sonuçta.
koçum diyo yaw tamam ağım sen büyüksün