Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu insanlara dikkat.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Yeni bilgisayara tw kurdum da. Valla şu haberden sonra kimseye verecek tw yok..
(07-30-2011 12:47 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Şerefsiz köpekler allahlarından bulsunlar bilgisayar ne alemde onu anlat sen bana ? Bu arada bu adamı bulurum bn yarın oyunda güzel bir söveyim.

Her ne yaparlarsa yapsınlar üsluplarımıza dikkat edelim arkadaşlar, kendimizi kaybetmeyelim. Buranın bir War Rock formu olduğunu unutmayalım.
(07-30-2011 12:45 AM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ]WarrockHit denilen veled forumundan biri sizden Tv isterse vermeyin.

şimdi gelelim hayatın gerçeklerine
o dediklerinin hiçbirinin warrockhitle alakası yok. O dediğin adamların yanlızca biri üye ve 4 mesajı var. Ayrıca ;
Doğum Tarihi: 03-25-1995 (16 Yaşında)
Laflarına dikkat et bundan sonra.
(07-30-2011 02:21 AM)Comrade Yazılan: [ -> ]
(07-30-2011 12:45 AM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ]WarrockHit denilen veled forumundan biri sizden Tv isterse vermeyin.

şimdi gelelim hayatın gerçeklerine
o dediklerinin hiçbirinin warrockhitle alakası yok. O dediğin adamların yanlızca biri üye ve 4 mesajı var. Ayrıca ;
Doğum Tarihi: 03-25-1995 (16 Yaşında)
Laflarına dikkat et bundan sonra.

O forumun öyle bir ortam olduğunu herkez biliyor laflarıma dikkat edip edemiyeceğimde sana kalmaz.Bence sen o forumdansın ve küçük çaplı bir savunma yapıyorsun boşver bence uğraşma ssler ortada ip leri bulunsun ben onu bekliyorum.
TS'de kaç kere takıldın ?
Laflarınada dikkat etmen beni bağlar. Bu arada o forumda Ceo'yum. Ortamla iç içe olduğum için senden daha iyi biliyorum.
Dediğim gibi o adamların warrockhitle bir alakası yok.
Sana bir şey olmasında onlar cezasını çekerler bi gün AngryAngryAngry
1.si Ss almadğm bazı karelerde var
2.si Öyle benle ileri geri konusp tartısma yaratmak kötüdür.
3.sü Bundan sonra benle düzgün konussun arkadaşın.
4.sü ise ben arkadaşının tw sine girmedim.

Smdi isteyen bana istedği tepkiyi versin.,
burak19 veya nötron herne b///san ne biçim karaktersiz insanlarsınız siz ya . tw istiyosun adam veriyor . hack bulamıyorsun hasetinden böyle adamın ekran kartını mı yakıyorsun . adamın malına gasp bu resmen . ha hırsızlık yapmışsın ha adamın pc çökertmişsin . sizi fişledim oyunda karşıma sakın çıkmayın çok kıl oldum size . yüzsüzler ya bide marifet etmişler gibi bizimle uğraşırsan sonun böyle olur falan . ayrıca tv verene de kızdım . arkadaş oraya arama yapacak dimi bu adam kod falan yazıyo ya hiçmi aklına gelmiyo ne alaka bu kodlar ne iş ??? uyanık olun az sonra böyle çakallar not defterine aynı anda binlerce program açılışı kodu yazar bat diye kaydeder sonra ekran kartı yanar umarım pc komple gitmemiştir . yetkili arkadaşların burak19u ve forumda diğerleri de varsa ip ban atmasını bekliyorum . . . çok çirkinnAngry
her önüne gelene tv vermiceksin
Pislikler ya Angry
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler