Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Son Forum Takımı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Arkadaşlar gene bir yapılanma sürecini geride bıraktık. Gerçekten bize vede sizlere yararlı olacak arkadaşlar artık WarrockTR çatısı altındalar.

WTR Ekibine yeni katılan arkadaşlar;

Castigate -->> Metin

fenerlee -->> Onur

Shertouch --->>> Sertaç abi

SametKARA

kenangunay

volkan

cashm3ntr -->> Soner Agda

Ekibimize katılan arkadaşlarımızı tekrardan tebrik ediyorum.

Yalnızzz bu kadar boy gösterisi yapıyoruz peki icraatlar nerede ???

2 tane Gerçekleştirmeye başladığımız planlardan bahsedeyim ben

1-)WarrockTR Dergisi Türkiyede vede Dünyada bir ilk yaparak Warrock Dergisi çıkaracağız. Online olarak okuyabilceğiniz bir dergi vede tamamen bedava. WTR Ekibi olarak büyük ihtimal ile 2 hafta bir bu dergiyi çıkaracağız. İlk sayımız bir aksiklik olmazsa bu ayın sonuna doğru çıkaracağız sanırım.

2-)WarrockTR Clanlar Birliği Bu bugüne kadar yapılmış en büyük Warrock Örgütlenmesi olarak. WarrockTR Forumunda vede TeamSpeak Serverında var olan Clanların hepsini kapsayacak bir proje.

Projenin amacı WTR Bünyesindeki Clanların vede o clanlardaki oyuncuların hepsinin aynı haklara sahip olması. Her clan birbiri ile dost olarak. Ortak WarrockTR odaları açılacak. Her clan WarrockTR Clanlar Birliği tarafından denetlenecek.

Oyunda kargaşa çıkaran, hack yapan, lag yapan, küfür eden, hırsızlık ve benzeri kötü niyetli oyuncular vede clanlar bu sistemin dışında kalacak. Sadece bu clanlardaki oyuncuların katılacağı özel Eventlar yapılacak.

WTR Clanlar Birliği Bünyesinde Clanlar bir araya getirip, güzel zevkli vede seviyeli bir ortam olacak. Ayrıca en kısa sürede WTR sitemindeki Clan Yetkilileri ile bir toplantı dizisi yapılacak vede Her clana bu sistem açıklanacak vede şartlar açıklanacak. Kabul eden clanlar bizimle olacak olmayanların Clan Bölümleri Silinecek vede TS Serverındaki bölümleri kaldırılacak

Daha büyük kapsamlı yenileklerimiz olacak ama onlarla ilgili şuan bilgi paylaşamyacağız ^^

Bu 2 proje ile ilgili detaylar önümüzdeki günlerde belli olacak.

WarrockTR Ekibi
Ekibin kalitesi ortada

Buluşmalara , Buluşmalardaki sponsorlar , Forum kalitesi ve Sayılacak daha bir sürü özellik

İnşallah bu çizgide daha da ileri gitmek ümidiyle..
2-)WarrockTR Clanlar Birliği Bu bugüne kadar yapılmış en büyük Warrock Örgütlenmesi olarak. WarrockTR Forumunda vede TeamSpeak Serverında var olan Clanların hepsini kapsayacak bir proje.

Projenin amacı WTR Bünyesindeki Clanların vede o clanlardaki oyuncuların hepsinin aynı haklara sahip olması. Her clan birbiri ile dost olarak. Ortak WarrockTR odaları açılacak. Her clan WarrockTR Clanlar Birliği tarafından denetlenecek.

Oyunda kargaşa çıkaran, hack yapan, lag yapan, küfür eden, hırsızlık ve benzeri kötü niyetli oyuncular vede clanlar bu sistemin dışında kalacak. Sadece bu clanlardaki oyuncuların katılacağı özel Eventlar yapılacak.

WTR Clanlar Birliği Bünyesinde Clanlar bir araya getirip, güzel zevkli vede seviyeli bir ortam olacak. Ayrıca en kısa sürede WTR sitemindeki Clan Yetkilileri ile bir toplantı dizisi yapılacak vede Her clana bu sistem açıklanacak vede şartlar açıklanacak. Kabul eden clanlar bizimle olacak olmayanların Clan Bölümleri Silinecek vede TS Serverındaki bölümleri kaldırılacak

Bu yenilikde benim yardımım dokuncaktır inanıyorum çoğu clan lideriyle aram çok iyidir
clan birliği yıllardır murat abi gilden sonra yapılması gereken birşeydi fakat onlar ilgilenemeyince yarım bırakılmıştı

inş bu sefer uzun soluklu ve kalıcı olcaktır teşekkürler
(02-13-2010 12:24 AM)kenangunay Yazılan: [ -> ]Ekibin kalitesi ortada

Buluşmalara , Buluşmalardaki sponsorlar , Forum kalitesi ve Sayılacak daha bir sürü özellik

Sende mod oldun kalite hat safhada Big Grin Bende forum takımı süperden daha süper 1-2 istisna hariç...Onur'a sevindim admin olmasına...Metin zaten admindi uzun zamandırki bu işlerden anlayan biri falan filan Big Grin
Hadi hayırlısı olsun,projeler güzelmiş =)
Hayırlı Olsun Ben Yokum Ama HUh
Yeni görev alan arkadaslarımızı kutluyorum ayrıca;
bu özel event fikirleri hoşuma gitti.Teşekkürler
tebrikler yeni görev alanlara
(02-13-2010 12:26 AM)cashm3ntr Yazılan: [ -> ]2-)WarrockTR Clanlar Birliği Bu bugüne kadar yapılmış en büyük Warrock Örgütlenmesi olarak. WarrockTR Forumunda vede TeamSpeak Serverında var olan Clanların hepsini kapsayacak bir proje.

Bu yenilikde benim yardımım dokuncaktır inanıyorum çoğu clan lideriyle aram çok iyidir
clan birliği yıllardır murat abi gilden sonra yapılması gereken birşeydi fakat onlar ilgilenemeyince yarım bırakılmıştı

inş bu sefer uzun soluklu ve kalıcı olcaktır teşekkürler

Buna emin olabilirsin Soner Abi ^^ Bu konu ile ilgili özel bir şeyler yapacaz yakında =) =) Murat abinin askerliği bitsinde bomba gibi olalım. Son 1 kişi kaldı siteye gelmesini istediğim vede büyük ihtimalle gelecek. Oda geldimi tamamdır ^^

(02-13-2010 12:26 AM)cashboy8 Yazılan: [ -> ]
(02-13-2010 12:24 AM)kenangunay Yazılan: [ -> ]Ekibin kalitesi ortada

Sende mod oldun kalite hat safhada Big Grin Bende forum takımı süperden daha süper 1-2 istisna hariç...Onur'a sevindim admin olmasına...Metin zaten admindi uzun zamandırki bu işlerden anlayan biri falan filan Big Grin

Şimdi geniş bir takımız vede herhangi 2 kişi arasında geçmişte yaşanmış bir sorun olabilir. Ben fırsat buldukça vede yakaladıkça o sorunları çözmeye çalışıyorum. Bir oyun için kavga etmeye değmez. Sen zannediyormusunki bu kadrodaki herkez bu siteden önce birbiri ile kanka idi =) =) Elbette değildi ama milleti barıştırıyoruz

TaTy

Çok güzel olacak çok .
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler