(02-13-2010 12:26 AM)cashboy8 Yazılan: [ -> ] (02-13-2010 12:24 AM)kenangunay Yazılan: [ -> ]Ekibin kalitesi ortada
Buluşmalara , Buluşmalardaki sponsorlar , Forum kalitesi ve Sayılacak daha bir sürü özellik
İnşallah bu çizgide daha da ileri gitmek ümidiyle..
Sende mod oldun kalite hat safhada
Bende forum takımı süperden daha süper 1-2 istisna hariç...Onur'a sevindim admin olmasına...Metin zaten admindi uzun zamandırki bu işlerden anlayan biri falan filan 
Şimdi geniş bir takımız vede herhangi 2 kişi arasında geçmişte yaşanmış bir sorun olabilir. Ben fırsat buldukça vede yakaladıkça o sorunları çözmeye çalışıyorum. Bir oyun için kavga etmeye değmez. Sen zannediyormusunki bu kadrodaki herkez bu siteden önce birbiri ile kanka idi =) =) Elbette değildi ama milleti barıştırıyoruz
[/quote]
evet tugi cim ben alper hiç sevmezdim ( hayla sevmem

) ama şimdi çok sevdiğim bir dostum
Hayırlısı olsun.Teşekkürler..
yeni gelen arkadaşlara görevlerinde başarılar.
(02-13-2010 12:48 AM)kenangunay Yazılan: [ -> ] (02-13-2010 12:26 AM)cashboy8 Yazılan: [ -> ] (02-13-2010 12:24 AM)kenangunay Yazılan: [ -> ]Ekibin kalitesi ortada
Buluşmalara , Buluşmalardaki sponsorlar , Forum kalitesi ve Sayılacak daha bir sürü özellik
İnşallah bu çizgide daha da ileri gitmek ümidiyle..
Sende mod oldun kalite hat safhada
Bende forum takımı süperden daha süper 1-2 istisna hariç...Onur'a sevindim admin olmasına...Metin zaten admindi uzun zamandırki bu işlerden anlayan biri falan filan 
Şimdi geniş bir takımız vede herhangi 2 kişi arasında geçmişte yaşanmış bir sorun olabilir. Ben fırsat buldukça vede yakaladıkça o sorunları çözmeye çalışıyorum. Bir oyun için kavga etmeye değmez. Sen zannediyormusunki bu kadrodaki herkez bu siteden önce birbiri ile kanka idi =) =) Elbette değildi ama milleti barıştırıyoruz
evet tugi cim ben alper hiç sevmezdim ( hayla sevmem

) ama şimdi çok sevdiğim bir dostum
[/quote]
yola gell

Hea bizde kenanla atışmıştık

muhattabım değilsin Kenan !

ekip güzel kendilerini zaten ispat etmiş arkadaşlar bir araya gelmelerine çok sevindim
Süper ekip oldu

(02-13-2010 12:53 AM)NumberOne Yazılan: [ -> ]Hea bizde kenanla atışmıştık
muhattabım değilsin Kenan ! 
Şu warrockTR nin Enfes buluşmasında KenanGünaY ı tanıma imkanı verildiği için teşekkür ediyorum KaantopaL a
Diğer buluşmada ki projemiz
Dev Ekranda Biyografimi Sinevizyon olarak izletmek bakalım düşünüyoruz
Teşekkür : Özden abimize bu kadroyu beğendiği için

kafama birşey takıldı clan maddesinde demişsin küfür eden oyuncusu olan clan sistemden atılacak ben çok laggere küfür ederim hackere küfür ederim böyle bir durumda benim clanım sistemden uzaklaştırılacak mı bu maddeyi biraz daha açıklar mısın turgay abi