Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Son Forum Takımı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
(02-13-2010 12:58 AM)kenangunay Yazılan: [ -> ]
(02-13-2010 12:53 AM)NumberOne Yazılan: [ -> ]Hea bizde kenanla atışmıştık Big Grin muhattabım değilsin Kenan ! Big Grin

Şu warrockTR nin Enfes buluşmasında KenanGünaY ı tanıma imkanı verildiği için teşekkür ediyorum KaantopaL a

Diğer buluşmada ki projemiz

Dev Ekranda Biyografimi Sinevizyon olarak izletmek bakalım düşünüyoruz Tongue

sunan kesin ben olurum tobalacı küçüklüğündede çinkocuymuş diye başlarım herhalde idolu nuri alço ve behlül olan ^^ arkadaşımız
(02-13-2010 01:00 AM)cashm3ntr Yazılan: [ -> ]
(02-13-2010 12:53 AM)NumberOne Yazılan: [ -> ]Hea bizde kenanla atışmıştık Big Grin muhattabım değilsin Kenan ! Big Grin

Şu warrockTR nin Enfes buluşmasında KenanGünaY ı tanıma imkanı verildiği için teşekkür ediyorum KaantopaL a

sunan kesin ben olurum tobalacı küçüklüğündede çinkocuymuş diye başlarım herhalde idolu nuri alço ve behlül olan ^^ arkadaşımız

Big Grin öhhhh hayatımda hiç behlüle benzetilmemiştim Smile Seneye Sinemalardayım

Teşekkür : Özden abimize bu kadroyu beğendiği için Smile

(02-13-2010 12:59 AM)gokhan1200 Yazılan: [ -> ]kafama birşey takıldı clan maddesinde demişsin küfür eden oyuncusu olan clan sistemden atılacak ben çok laggere küfür ederim hackere küfür ederim böyle bir durumda benim clanım sistemden uzaklaştırılacak mı bu maddeyi biraz daha açıklar mısın turgay abi

Clanlardaki küfür oranını azaltacaz. Kimse kimseyi rahatsız etmeyecek. Hani hackera falan küfürleri ilk anda es geçebiliriz ama wtr ekibinden kimse kimseye küfür edemeyecek. Böyle bir durumda direk Clan Başkanı ile bizzat ben konuşurum.

Bu arada şuan belli oldu

SametKARA Yardımcı Admin olmuştur

Kendisini tebrik ederim
SametKARA ya ilk tebrik benden

onu makamında ziyaret edip bir nargilesini içmeyi ümid ediyorum Wink
hayırlı olsun samet.

SametKARA

(02-13-2010 01:07 AM)kenangunay Yazılan: [ -> ]SametKARA ya ilk tebrik benden

onu makamında ziyaret edip bir nargilesini içmeyi ümid ediyorum Wink

Tabiki Kardeşim Okan'ı da Al Gel Birgün KOCAELİ'ne İstediğin Nargile Olsun.Başımın Üstünde Yeriniz Var.

Bu Arada Recep Hocam Teşekkür Ederim.
samet abi admin olarak ilk mesajın hayırlı olsun (:
Hayırlı olsun kutlarım sniper hocam Smile
hayırlı olsun samet
Tebrikler Smile
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler