Bizler Türkiye'de sadece bir server ile yetinirken, diğer taraftaki oyuncular 10-11 tane server'a girme hakkına sahipler. Ben oyunu İngiltere'de oynarken,11 tane server'a girebiliyordum. Neden biz Türk oyuncuları, aynı hakka sahip olamıyoruz ? Evet, biliyorum, az çok verilecek cevapları tahmin edebiliyorum. Şöyle ki ; ''Türkiye'de internet alt yapısı çok kötü.'' ''Biz(Türkler) o serverlar'da hack açar, bug yapar onların oyununu da bir şekilde mahvederiz'' vs. gibi bir çok şey söylenebilir neden aynı haklara sahip olmadığımız konusunda. Bu thread'i açmamın kesinlikle ama kesinlikle tartışma yaratmak amacı yoktur. Sadece şunu merak ediyorum; biz de Avrupa'da War Rock oynayan diğer oyuncuların sahip olduğu haklara, bir şekilde itiraz edip sahip olamaz mıyız ?
Teşekkür ederim.
Adamlar bizleri pek önemsemiyorlar sanırım.....
(12-23-2009 04:54 PM)_blero_ Yazılan: [ -> ]Adamlar bizleri pek önemsemiyorlar sanırım.....
Şöylede bir durum var,eğer yanılmıyorsam, K2'ya en çok para kazandıran ülkelerden birinde War Rock oynuyoruz ve de ben diğer ülkelerin serverlarına girmeyi şiddetle istemekteyim ! Neden bu haktan mahrum bırakılıyorum ki ? Neyim eksik acaba?
(12-23-2009 04:56 PM)neglector Yazılan: [ -> ] (12-23-2009 04:54 PM)_blero_ Yazılan: [ -> ]Adamlar bizleri pek önemsemiyorlar sanırım.....
Şöylede bir durum var,eğer yanılmıyorsam, K2'ya en çok para kazandıran ülkelerden birinde War Rock oynuyoruz ve de ben diğer ülkelerin serverlarına girmeyi şiddetle istemekteyim ! Neden bu haktan mahrum bırakılıyorum ki ? Neyim eksik acaba?
Ne desen haklısın ve en çok parayıda biz veriyoz bende çok merak ediyorum önce 3 server idi şimdi ise sadece 1 server
WR beta zamanında tüm sörvırlarını Türkiye'ye açmıştı ama zeka seviyesi düşük insanların oyunda çoğalmasıyla kapattı,daha da açmaz kanımca
çok fazla çoluk cocuk oynuyor bizim serverda. İnternet cafe denen bir saçmalık var ayrıca bunun yanında canavar gibi lag. Önemli olan bizim o serverı istememiz değil, onların istemesi ki ben bu internet alt yapısı ile bir yabancı oyuncuyu bu serverda istemiyorum.
Eğer K2 razı olursa

1 Hafta açtıralım bütün serverlara herkes girsin. Ama lag konusunda kesinlikle şikayet kabul etmem

belirtiyim. Bizim bağlantımız 1MB adamlar 16MB le bağlanıyor senden 10 sny daha önde ne demek biliyormusun

oyun çekilmez hale gelir demek.
(12-23-2009 04:50 PM)neglector Yazılan: [ -> ]Bizler Türkiye'de sadece bir server ile yetinirken,diğer taraftaki oyuncular 10-11 tane server'a girme hakkına sahipler.Ben oyunu İngiltere'de oynarken,11 tane server'a girebiliyordum.Neden biz Türk oyuncuları,aynı hakka sahip olamıyoruz ? Evet,biliyorum,az çok verilecek cevapları tahmin edebiliyorum.Şöyle ki ; ''Türkiye'de internet alt yapısı çok kötü.'' ''Biz(Türkler) o serverlarda hack açar,bug yapar onların oyununu da rahatsız ederiz '' vesaire...gibi bir çok şey söylenebilir neden aynı haklara sahip olmadığımız konusunda.Bu thread'i açmamın kesinlikle ama kesinlikle tartışma yaratmak amacı yoktur.Sadece şunu merak ediyorum; bizde Avrupa'da War Rock oynayan diğer oyuncuların sahip olduğu haklara,bir şekilde itiraz edip sahip olamaz mıyız ?
Teşekkür ederim.
ben almanyadan katiliyorum ve nerdeyse bütün serverlere girebiliyorum (neden bilmiyorum ama tr serveri haric) ama hackerler yüzünden adam gibi bi oyun oynanmiyor, isterse tr de gelsin yine bisey degismeyecek bazi kisiler kendini uyanik zannediyor ve oyunu kolaylastirmak icin hack yapiyor ve devam veriyor iste bu yüzden hic bisey farkli olmaz ha trdekilerde girmis ha girmemis zaten hacker her yerde var, tabi bende warrock u trdekilere karsi oynamak isterim ama kimse bilmiyor kim hacker kim degil yani simdi adam gps acsa kim bilecek hacker oldgunu ?
gecen sans eseri 2 kisiyi ayni anda kafadan vurdum napiyim medic assulant a igne yapiomus bende denk geldim, ve hemen iste dediler bunda gps var headshot hack war vs. vs.
(12-23-2009 06:35 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]WR beta zamanında tüm sörvırlarını Türkiye'ye açmıştı ama zeka seviyesi düşük insanların oyunda çoğalmasıyla kapattı,daha da açmaz kanımca
Evet, beta dönemlerinde tüm sörvırlara girebiliyorduk...
Hepiniz kendi yazdıklarınızda haklısınız arkadaşlar

İngiltere'de oynarken,oradakilerin arasında lag muhabbeti geçtiğini hiç hatırlamıyorum.Türkiye'de alt yapı maalesef berbat

Ama ben oradaki arkadaşlarım ile toplanıp oyun oynamak istiyorum veyahutta onların bizim server'ımıza girmelerini istiyorum.Bir çoğunun Türkiye server'ından haberi bile yok

Ancak,hayal olarak kalmaya devam edecek ne zaman ki internet alt yapımız iyi olana kadar

Hem dünyada internet için en pahalı faturaları ödeyen ülkelerden bir taneseyiz hem de en düşük kullanıcalardanız

Komik !