Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Serverlar hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(12-23-2009 08:22 PM)by_system Yazılan: [ -> ]Eğer K2 razı olursa Smile 1 Hafta açtıralım bütün serverlara herkes girsin. Ama lag konusunda kesinlikle şikayet kabul etmem Smile belirtiyim. Bizim bağlantımız 1MB adamlar 16MB le bağlanıyor senden 10 sny daha önde ne demek biliyormusun Smile oyun çekilmez hale gelir demek.

dogru soyledin bende fransadayim baglanti hizim 21mb lag demediler bu gune kadar turkiyeye tatile geldigimde oynarken inanirmisin cocuklardan oyle bir sinirlendim ki adamlar yan atis yaptim diye cocugun teki hacksin dedi yasini sordum 11 dedi 2. elde beni atti kudurdum kudurdum yanimda olsa cocuk demem yumrugu yapistirirdim iste bu yuzden belkide acilmiyordur

2.konu ise server olayi
su anda bizde ne vardi eeeee...

EU-EAST
PORTEKIZ
EUROPE
EUROPE-2
ITALYA

var en iyisi avrupa serveri
eğer bende gm olsa oyuna her girdiğimde çocuk yaşındakiler lobide bana yarım yamalak ingilizcesiyle saçma sapan küfürler etse bende açmazdım..
Dikkat ederseniz Hack sayısı gittikçe artıyor ve girebildiğimiz server sayısı gittikçe azalıyor bunun sebebi bizim boş beyinli oyuncularımız tr_vs_eu serverinde bile eu yu rahatsız etmesi geçen gün oynarken adam diyorduki çok zevksiz hack kullanmak maksat kıllık olsun vede şunu belirteyim kore servere bakarsanız tüm silahlar premiumsuz ve cephanelikte örneğim scorpion 13200 dinar aw_50f 24000 dinar tüm sorun hackler .\ /.
(12-23-2009 11:52 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Ya küfür ediliyor diğer sörvırlarda da hatta lobby daha berbat bizimkinden.

Ama nereye gidersek gidelim bizden şikayet edildiği için herkeste önyargı oluşuyor haliyle.

Bi'ara TRvsEU vardı o da yalan oldu,sebebi meçhul.

MECHUL DEİL arkadaşım lobyde flood ları görmüyormusun vede hack
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler