Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Serverlar hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
fak yu, go mum fak oc tarzında muhabbetleri istemiyorlar... Haklılar...
(12-23-2009 09:59 PM)Sekonder Yazılan: [ -> ]fak yu, go mum fak oc tarzında muhabbetleri istemiyorlar... Haklılar...

Başta belirttiğim gibi tartışma yaratma amacı olmadan bu thread'i açtım. Yazdıklarınızın alakasını belirtirseniz daha iyi olur. Ki bence hepsi tutarsız. Diğer serverlar'da da bizim serverımız'da olduğu kadarı ile küfür edilmekte Smile...

Sherlock

Ya küfür ediliyor diğer sörvırlarda da hatta lobby daha berbat bizimkinden.

Ama nereye gidersek gidelim bizden şikayet edildiği için herkeste önyargı oluşuyor haliyle.

Bi'ara TRvsEU vardı o da yalan oldu,sebebi meçhul.
Sorun bizimkilerin nerede nasıl küfür eeceklerini bile bilmeden herşeye karışmaları. 1Sürüsüyle online oyun örnek gösterebilirm. onu geçrim Adamların oyun sitiliyle bizimkinin alakası yok. Bizde adamları base e kapatıp "kill kasma" dene şey adamlarda bAsecamping-Baserape olarak geçiyor. Pek de sevilmiyor...
Arkadaşlar konuyu uzatmaya gerek yok... Eğer başka sörvırlarda istiyorsanız bunu Warrock özel forumuna yazınız. Onlar yardımcı olacaktır.

TaTy

Kötü yanları :
*Diğer sunucular bize açılsa pinglerini 200 ün altında göremeyiz.
*Pingi yüksek olmasına rağmen seni 2 sn erken görür buda seni öldürmesine olanak sağlar
*Ülkeler arası çatışmalar başlar
*Küfür hat safhaya çıkar
*Ülkemiz hakkında (teknoloji,dil,din,kişilik,Net altyapısı) alay etmeye başlarlar

İyi Yanları :
*Türk oyuncular ve clanlar kendi güçlerini dünyaya açarlar
*Değişik oyuncuları tanıma fırsatı olur
*Türk-Türk'e küfredeceğine saygı duymaya hatta kardeş olmaya başlar
*Türk Forumları ve Clanları arası birlik doğar(oyuncularda dahil)

Ama açılacağını sanmıyorum.Ayrıca Diğer sunucularda Türkiyenin en iyi PSG veya başka silah kullanan kişilerinden daha iyi silah kullanan oyuncular var.
Adını zor hatırlıyorum ama g36k1ller gibi bişey vardı karşısına neyle çıkarsanız çıkın 3 kişide dalsanız muhteşem oynuyordu.
Yine adını zor hatırlıyorum PSg kullanan windtalker gibi bişey vardı ingiliz sunucusunda Türkiyeden kimseyi karşsına koymam

Bu durumda Kendimizi geliştirmemiz için fırsat olurdu.
Gerisini siz düşünün
(12-24-2009 01:42 AM)Respect Yazılan: [ -> ]Kötü yanları :
*Diğer sunucular bize açılsa pinglerini 200 ün altında göremeyiz.
*Pingi yüksek olmasına rağmen seni 2 sn erken görür buda seni öldürmesine olanak sağlar
*Ülkeler arası çatışmalar başlar
*Küfür hat safhaya çıkar
*Ülkemiz hakkında (teknoloji,dil,din,kişilik,Net altyapısı) alay etmeye başlarlar

İyi Yanları :
*Türk oyuncular ve clanlar kendi güçlerini dünyaya açarlar
*Değişik oyuncuları tanıma fırsatı olur
*Türk-Türk'e küfredeceğine saygı duymaya hatta kardeş olmaya başlar
*Türk Forumları ve Clanları arası birlik doğar(oyuncularda dahil)

Ama açılacağını sanmıyorum.Ayrıca Diğer sunucularda Türkiyenin en iyi PSG veya başka silah kullanan kişilerinden daha iyi silah kullanan oyuncular var.
Adını zor hatırlıyorum ama g36k1ller gibi bişey vardı karşısına neyle çıkarsanız çıkın 3 kişide dalsanız muhteşem oynuyordu.
Yine adını zor hatırlıyorum PSg kullanan windtalker gibi bişey vardı ingiliz sunucusunda Türkiyeden kimseyi karşsına koymam

Bu durumda Kendimizi geliştirmemiz için fırsat olurdu.
Gerisini siz düşünün

İçimin yağları eridi Mehmet abi. Big Grin
İyi yanlarının ve kötü yanlarının arasında kalınır harbiden.
Ben gelsin derim. Ama gelmez. Big Grin
(12-23-2009 09:26 PM)neglector Yazılan: [ -> ]Hepiniz kendi yazdıklarınızda haklısınız arkadaşlar Smile İngiltere'de oynarken,oradakilerin arasında lag muhabbeti geçtiğini hiç hatırlamıyorum.Türkiye'de alt yapı maalesef berbat Sad Ama ben oradaki arkadaşlarım ile toplanıp oyun oynamak istiyorum veyahutta onların bizim server'ımıza girmelerini istiyorum.Bir çoğunun Türkiye server'ından haberi bile yok Smile Ancak,hayal olarak kalmaya devam edecek ne zaman ki internet alt yapımız iyi olana kadar Smile Hem dünyada internet için en pahalı faturaları ödeyen ülkelerden bir taneseyiz hem de en düşük kullanıcalardanız Smile Komik !

Bi dk orda dur baalim sen internete telefon faturasiyla birlikte kac para ödüyorsun?? Emin ol ki, buralarda internet daha pahali, iyi tamam daha hizli olabilir ama sana isteren senet bile verebiliromkine burda internet daa pahali
(12-23-2009 10:02 PM)neglector Yazılan: [ -> ][quote='Sekonder' pid='2241' dateline='1261594765']
fak yu, go mum fak oc tarzında muhabbetleri istemiyorlar... Haklılar...

Başta belirttiğim gibi tartışma yaratma amacı olmadan bu thread'i açtım.Yazdıklarınızın alakasını belirtirseniz daha iyi olur.Ki bence hepsi tutarsız.Diğer serverlardada bizim serverımızda olduğu kadarı ile küfür edilmekte Smile...

Ooo ayipsin alman serverlerinede küfürler havada ucusuyor, hatta bazen hic birsey yapmadiim halde bile, sadece türküm diye, ama roomarda türklere karslasirsak o zmn küfürler dahada cok oluyor, biz yani türkce konusuyoruz onlar diyor almanca konusun, ondan sonra kopuyor kiyamet oyun oynamayi birakiyoruz kim kime daha cok küfür edebilecek yarisine giriyoruz Big Grin ve tabi sadece onlar bizi ve biz onlar öldürmeye calisiyoruz Big Grin
Bi dk orda dur baalim sen internete telefon faturasiyla birlikte kac para ödüyorsun?? Emin ol ki, buralarda internet daha pahali, iyi tamam daha hizli olabilir ama sana isteren senet bile verebiliromkine burda internet daa pahali.

Almanya'da nedir ne değildir bilemem.Birincisi;ben İngiltere'de Türkiye'den daha az bi' miktarda ödeme yapıyordum ve de daha hızlı internet kullanıyordum.İkinci olarak; şunu biliyorum ki Türkiye internete en çok fatura ödeyen ve de en kötü kullanan ülkelerden BİR TANESİ. Dikkat ettiyseniz Almanya-Türkiye karşılaştırması yapmadım. Ama gerekirse o konuda da karşılaştırma yapabilirim Smile Ancak, konudan daha fazla kopulmasını istemiyorum.
Bencede Burayada Fazladan Server Gerekli. Fakat Bizi Önemsemedikleri İçin İlgilenmiyolar Tabikidi Avrupadakilerle İlgilencekler Onlarda Lag Sorunu Yok Çoluk Çocuk Yok.Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler