Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: box3rr hakkında ki suçlama
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(07-27-2011 11:45 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]
(07-27-2011 11:33 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]bütün eski hackler toplandık güzel güzel tam istediğim gibi oldu varmı arttıran

konuya mesaj yazanlar beni hiç yanıltmıyor maxcais3r nickli arkadaş master planet clanındaydı clan başkanı dahil çoğu kişide hack çıktı clan dağıtıldı nickler değişti.

mkataturk clanı clandaki elemanlardan çoğu powerlevel odalarında ssleri mevcut hatta şuan mkatatürk adlı char hala banlı.

Çoğu power level'miş clana gelip ban yiyen power levelden 1 kişi var sadece. Mkataturk'e gelince 2 buçuk yıl önce ki SS'e tabi ban yedi ama tabi sen bunu nereden bileceksin. Smile Sen özelden küfür edip sonra abilerini yollamaktan başka malesef bir işe yaramıyorsun sayın admin . Ha doğru admin oldu dimi sen ;D

özelden yazıp tahrik edip hakettiğin karşılığı alınca suçlu biz oluyoruz doğal olarak victory.gif Demekki geçmişinde var bişeyler boşa yenmemiş o ban.Bu arada abiler derken ben kimseye abi dediğimi hatırlamıyorum Ki senin yaşını öğrendikten sonra senle muhattap bile olmadım ama sen illa prim yapmak istiyorsan benimle dilediğince özgürsün.Neyse kendine dikkat et warrockta ban falan yeyim deme
Multihack metin2 hackidir
Konuyu uzatmaya bence gerek yok KİLİT!
(07-27-2011 11:52 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]
(07-27-2011 11:45 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]
(07-27-2011 11:33 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]bütün eski hackler toplandık güzel güzel tam istediğim gibi oldu varmı arttıran

konuya mesaj yazanlar beni hiç yanıltmıyor maxcais3r nickli arkadaş master planet clanındaydı clan başkanı dahil çoğu kişide hack çıktı clan dağıtıldı nickler değişti.

mkataturk clanı clandaki elemanlardan çoğu powerlevel odalarında ssleri mevcut hatta şuan mkatatürk adlı char hala banlı.

Çoğu power level'miş clana gelip ban yiyen power levelden 1 kişi var sadece. Mkataturk'e gelince 2 buçuk yıl önce ki SS'e tabi ban yedi ama tabi sen bunu nereden bileceksin. Smile Sen özelden küfür edip sonra abilerini yollamaktan başka malesef bir işe yaramıyorsun sayın admin . Ha doğru admin oldu dimi sen ;D

özelden yazıp tahrik edip hakettiğin karşılığı alınca suçlu biz oluyoruz doğal olarak victory.gif Demekki geçmişinde var bişeyler boşa yenmemiş o ban.Bu arada abiler derken ben kimseye abi dediğimi hatırlamıyorum Ki senin yaşını öğrendikten sonra senle muhattap bile olmadım ama sen illa prim yapmak istiyorsan benimle dilediğince özgürsün.Neyse kendine dikkat et warrockta ban falan yeyim deme

Taty'i ban yedikten sonra yollayan kim acaba Smile Özelden tahrik ediyormuşum evet koca forumda tanımadığım etmediğim adamı durduk yere özelden tahrik ediyorum Smile Ben ban yemem bu saatten sonra senin Sayende bu işlerin nasıl döndüğünü bizde öğrendik. İçini ferah tut en son hatırladığımda forumu himayem altına aldığımı felan suçlayanlarla biriydin sen zihin yaşım senden oldukça büyük bana abi demen lazım aslında ama malesef Smile bu arada 1 dk da kaç kere düzelttin yazını google mı bozuk gene Smile
Tamam abiBig Grin konu farklı yerlere saptı istersen teamspeak camfrog msn steam facebook dilediğin yerden konuşabiliriz benle olan derdini uzun uza anlatırsın abicim
(07-27-2011 11:19 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]
(07-27-2011 11:16 PM)MustafaKahramanoğlu Yazılan: [ -> ]Sponsorumuz olan xgametr metin2 hack(bot) satıyor sizce bu bir çelişkimidir ?

Kesinlikle katılıyorum. XgameTR'nin Knight'ta da oyun içi para(GB) satmasıda yasal birşey değildir.

Xgametr bana göre istediğini satabilir çünkü buradan ekmek yiyor bunu bütün şirketler yapıyor nerede paravarsa oraya yatırım yapıyor halbuki xgametr Bot yang bar satması bana göre gayet normal bunların yanında niye WR VIP hack yok çünkü sattıkları malların icinde sadece WR kalıcı oldugunu biliyor ve ona göre adım atıyor siz hiç xgametr bin başka bir oyunda başka bir foruma sponsor oldugunu gordunuzmu
(07-27-2011 11:16 PM)MustafaKahramanoğlu Yazılan: [ -> ]Sponsorumuz olan xgametr metin2 hack(bot) satıyor sizce bu bir çelişkimidir ?

Smile takıldı
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler