07-27-2011, 11:16 PM
07-27-2011, 11:17 PM
(07-27-2011 11:13 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]Konu sadece basit bir SS den mevcut.Her hangi bir işlem yapılmış mı ? hayır.Tanıyan varmı ? yok.Bu adam hack diyen varmı ? Sadece konuyu açan kişi.
Kaldıki ne hacki olduğu bile beni ilgilendirmez.
arrivederci Bilal oyun niki turk0lord.Madem sen bu kadar kincisin o zaman bende sana bi paranoyaklık yapıyım.Oda o cümlede metin 2 hackinden bahsetti.
Kardeşim gel seni yönetici yapalım.İllegal program kullanan kişiden hayır gelmez.Bu kadar basit.
Benim üzüldüğüm nokta sen bile diyorsun bizde açtık diye.Warrock'da veya başka bir platformda-oyunda hack açmak iyimi ? Herkes hack kullansın o zaman.
Not: konuyu aça kişiyle konuş
Mehmet abi seninle çok kavgamız oldu saygım var hala abi diyorum benim umrumda değil onu bunu suçlaması yada başkasını hack ss si bulması benim sorunum klana laf yapması.
07-27-2011, 11:17 PM
(07-27-2011 11:15 PM)wfsl2eeddbbuull Yazılan: [ -> ]Herkes Yanlıs Bi senmi Dogrusun.Multihack Metin2 hackidir.
Şuna bi pi eşleşmesi atın bakalım kimmiş

07-27-2011, 11:19 PM
(07-27-2011 11:16 PM)MustafaKahramanoğlu Yazılan: [ -> ]Sponsorumuz olan xgametr metin2 hack(bot) satıyor sizce bu bir çelişkimidir ?
Kesinlikle katılıyorum. XgameTR'nin Knight'ta da oyun içi para(GB) satmasıda yasal birşey değildir.
TaTy
07-27-2011, 11:19 PM
He tamam metin 2 hackidir.
07-27-2011, 11:20 PM
(07-27-2011 11:17 PM)Oğuz ÖZ Yazılan: [ -> ]Ben bi clanda hack çıkarsa clan başkanını suçlarım hacki açandan çok ve buna göz yumduğunu düşünürüm clan adını da o yüzden yazdım.(07-27-2011 11:13 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]Konu sadece basit bir SS den mevcut.Her hangi bir işlem yapılmış mı ? hayır.Tanıyan varmı ? yok.Bu adam hack diyen varmı ? Sadece konuyu açan kişi.
arrivederci Bilal oyun niki turk0lord.Madem sen bu kadar kincisin o zaman bende sana bi paranoyaklık yapıyım.Oda o cümlede metin 2 hackinden bahsetti.
Kardeşim gel seni yönetici yapalım.İllegal program kullanan kişiden hayır gelmez.Bu kadar basit.
Benim üzüldüğüm nokta sen bile diyorsun bizde açtık diye.Warrock'da veya başka bir platformda-oyunda hack açmak iyimi ? Herkes hack kullansın o zaman.
Mehmet abi seninle çok kavgamız oldu saygım var hala abi diyorum benim umrumda değil onu bunu suçlaması yada başkasını hack ss si bulması benim sorunum klana laf yapması.
07-27-2011, 11:23 PM
(07-27-2011 11:20 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ](07-27-2011 11:17 PM)Oğuz ÖZ Yazılan: [ -> ]Ben bi clanda hack çıkarsa clan başkanını suçlarım hacki açandan çok ve buna göz yumduğunu düşünürüm clan adını da o yüzden yazdım.(07-27-2011 11:13 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]Konu sadece basit bir SS den mevcut.Her hangi bir işlem yapılmış mı ? hayır.Tanıyan varmı ? yok.Bu adam hack diyen varmı ? Sadece konuyu açan kişi.
Her kez bunu düşünür bende düşünürüm. Ama emin ol kendi oyun oynamaz sırf bizi takip eder. Çünkü sonuçta ne kendi üzülmek ister insan ne de karşısında ki insanı üzmek isteriz.
Bu arada konuyu sapıttırdı arkadaşlar. Konunun silinmesini istemiyorum o mesajları silerseniz sevinirim.
07-27-2011, 11:32 PM
Böyle boş hack konularına arrivederci'nin yorum yapması beni nedense hiç şaşırtmadı ^^
07-27-2011, 11:33 PM
bütün eski hackler toplandık güzel güzel tam istediğim gibi oldu varmı arttıran
konuya mesaj yazanlar beni hiç yanıltmıyor maxcais3r nickli arkadaş master planet clanındaydı clan başkanı dahil çoğu kişide hack çıktı clan dağıtıldı nickler değişti.
mkataturk clanı clandaki elemanlardan çoğu powerlevel odalarında ssleri mevcut hatta şuan mkatatürk adlı char hala banlı.
Cahil cesareti olan insanlara bayılıyorum merak etmeyin geçmişiniz herzaman bir adım arkanızda o yüzden biraz destekli sallayın ki bende alkışlayım sizleri
konuya mesaj yazanlar beni hiç yanıltmıyor maxcais3r nickli arkadaş master planet clanındaydı clan başkanı dahil çoğu kişide hack çıktı clan dağıtıldı nickler değişti.
mkataturk clanı clandaki elemanlardan çoğu powerlevel odalarında ssleri mevcut hatta şuan mkatatürk adlı char hala banlı.
Cahil cesareti olan insanlara bayılıyorum merak etmeyin geçmişiniz herzaman bir adım arkanızda o yüzden biraz destekli sallayın ki bende alkışlayım sizleri
07-27-2011, 11:45 PM
(07-27-2011 11:33 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]bütün eski hackler toplandık güzel güzel tam istediğim gibi oldu varmı arttıran
Çoğu power level'miş clana gelip ban yiyen power levelden 1 kişi var sadece. Mkataturk'e gelince 2 buçuk yıl önce ki SS'e tabi ban yedi ama tabi sen bunu nereden bileceksin.
Sen özelden küfür edip sonra abilerini yollamaktan başka malesef bir işe yaramıyorsun sayın admin . Ha doğru admin oldu dimi sen ;D