Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: box3rr hakkında ki suçlama
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Bana bu ss sin warrock hack ile ilgili en ufak bir ayrıntısını gösterirmisiniz ? Evet arkadaş yeğeniyle birlikte metin2 oynuyor oynayabilir, bir çoğunuzda oynadı multihack kullandı. Başka oyundaki hack ile wr deki hackin anlamı ne + biraz araştırmış arkadaş bu http://forum.warrocktr.com/Konu-box3rr-h...z1TKyggN3L konuda hack olduğunu ispatlamış kanıtlar nerede ? ispatları bizde görelim bizde inanalım. Kafanıza göre iş yapmayın.
[img][Resim: 16230371.png][/img]

gelelim kardo diyorlardı sanırım size bir yönetici olarak ispat olmadan klan hakkında suçlama yapamazsın. Bunu ta seneler önceside yapmıştın sana çok iyi hatırlatırım. Gerçi değişme olmamış forum yine sizin sizin çevrenizde yön alıyor. Siz üyeleride sapıttırıyorsunuz..
[Resim: 13113850.png]

Bunuda eklemek istiyorum sizlere...

[img][Resim: 80635003.png][/img]
Bunlar Boyle Cekemedıgı Kisilerin adını kotuluyeceklerya.Hackın 'H' SİNİ BULSALAR foruma hack dıye yazarlar ^^
http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=h...80&bih=947

Sanırım çıkan sonuçlarda multihack olup olmadığını anlarsnz..
(07-27-2011 11:09 PM)codinvisible Yazılan: [ -> ]http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=h...80&bih=947

Sanırım çıkan sonuçlarda multihack olup olmadığını anlarsnz..

Multihack metin2, knightonline, ... ... .... ... istediğin oyunu yaz istediğin hack çıkar. + wr de multihack diye birşey duydunmu ?
Multihack metin2 hackidir
Ben şimdi google daki sonuçlaramı inanayım yoksa senin dediğin metin2 oyununun hackinemi.Ben hackin içeriğini bilmem adını aratırım zaten sslerde içerik yok.Birde bu hesabın sahibi senmisin kendi savunmasını kendisi yapsın

TaTy

Konu sadece basit bir SS den mevcut.Her hangi bir işlem yapılmış mı ? hayır.Tanıyan varmı ? yok.Bu adam hack diyen varmı ? Sadece konuyu açan kişi.

Kaldıki ne hacki olduğu bile beni ilgilendirmez.

arrivederci Bilal oyun niki turk0lord.Madem sen bu kadar kincisin o zaman bende sana bi paranoyaklık yapıyım.Oda o cümlede metin 2 hackinden bahsetti.

Kardeşim gel seni yönetici yapalım.İllegal program kullanan kişiden hayır gelmez.Bu kadar basit.

Benim üzüldüğüm nokta sen bile diyorsun bizde açtık diye.Warrock'da veya başka bir platformda-oyunda hack açmak iyimi ? Herkes hack kullansın o zaman.

Adam yöneticilere bayağı bir kin besliyor.Topala deki beni yönetici yap de.

Yazdığın cümlelerle kendini baltalıyorsun.
Bu kadar saçma birşey yok. Buyrun gelin bakın bilgisayarıma Metin2 bot'u var, cs wall hack var. Bunlar sizi ilgilendirmez. Başka oyunda kullanırsam sizi alakadar etmez. Bu kadar saçma birşey olamaz.

Not:Metin2 ve cs hileleri hakkında ciddi değildim. Bilgisayarımda hile yok, fakat başka bir oyunun hilesi olsa bile bu bir suçlamaya araç olamaz.
Herkes Yanlıs Bi senmi Dogrusun.Multihack Metin2 hackidir.
(07-27-2011 11:13 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Ben şimdi google daki sonuçlaramı inanayım yoksa senin dediğin metin2 oyununun hackinemi.Ben hackin içeriğini bilmem adını aratırım zaten sslerde içerik yok.Birde bu hesabın sahibi senmisin kendi savunmasını kendisi yapsın

Charın sahibi ben değilim ama sen orada klana laf yapmıssın bu en cok ta beni ilgilendirir. Araştırdığın bilgi kanıt nerede allah aşkına gösterirmisin bana ? nese uzatmıyacam istediğin kadar suçlama yapabilirsin/iz
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler