Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Merhaba..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(07-26-2011 11:53 AM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]
(07-26-2011 11:50 AM)v3lv3tch4in Yazılan: [ -> ]
(07-26-2011 11:46 AM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]
(07-26-2011 11:43 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Hoşgeldin... FORUM KURALLARIna bir gözatman iyi olur... Oyunda pek bir dönülcek hava yok ama olsun dönmüşsün madem hevesini kırmayalım Tongue

adam giderse senin yüzünden gider. Dönülcek bir hava yok ne demek arkadaş Big Grin Big Grin

Haksız değil adam Sad Nerede 3-4 yıl önceki ortam :/

Ben de bıraktım 74 lvlde kimseye ncmi vermiyorum zaten
Eski oyun nerede...

Özlemişim ama DOST:
bazı ezük ler hack vall hack bilmem ne diyorlar gerçek hack ler yüzünden bıraktım iyi oynayan hack olur

Bizim Sloganımız: Hepimiz Hackiz Big Grin
(07-26-2011 11:43 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Hoşgeldin... FORUM KURALLARIna bir gözatman iyi olur... Oyunda pek bir dönülcek hava yok ama olsun dönmüşsün madem hevesini kırmayalım Tongue

adam giderse senin yüzünden gider. Dönülcek bir hava yok ne demek arkadaş Big Grin Big Grin

Yalanmı ? Oyun hala berz para etmez bir durumda... Şirket bizi önemsemiyor... Millet Chapter 5 e geçmiş biz 3 e pehhh...
Ailemize hoşgeldin Görkem Dipsizzz
Hoşgeldin umarım iyi vakit geçirdin bu arada ismim Furkan memnun oldum Smile
velet nickli isimler bir ara çok vardı Ss.gif
Hoşgeldin umarım iyi vakit geçirdin bu arada ismim Furkan memnun oldum Smile
velet nickli isimler bir ara çok vardı Ss.gif
(07-26-2011 12:08 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]

Yalanmı ? Oyun hala berz para etmez bir durumda... Şirket bizi önemsemiyor... Millet Chapter 5 e geçmiş biz 3 e pehhh...

baştan sona haklısın ben şakasına demiştim(: Chapter yüzünden hacklar yüzüünden laglar yüzünden bıraktım oyunu zirvede.
Veletle alakam yok VelvetChain'dir asıl nick Smile 2 yıldır girmiyorum durumu bilemem Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler