Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Merhaba..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(07-26-2011 11:31 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Merhaba, loş ışıklı koridorların sonunda ki renkli kapıyı aç, karanlık yüzünü yansıtan odamız da sana kahve ve donut ayırdık. Sen onları ye, biz Guinness'in tadını merak eden İrlandalı veletleri oynayıp, uyuyamadıkları için Star Wars izleyen Amerikalı veletlerle dalga geçelim. Ha bu arada, atmosferin dışındayız.

selamün aleyküm serkan nasılsın kardeş.
(07-26-2011 11:31 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Merhaba, loş ışıklı koridorların sonunda ki renkli kapıyı aç, karanlık yüzünü yansıtan odamız da sana kahve ve donut ayırdık. Sen onları ye, biz Guinness'in tadını merak eden İrlandalı veletleri oynayıp, uyuyamadıkları için Star Wars izleyen Amerikalı veletlerle dalga geçelim. Ha bu arada, atmosferin dışındayız.

O nedir Big Grin
Hoşgeldin demiş adam işte Smile
Hoş geldin yeterdi ama güzel ifade etmiş Big Grin
Hoşgeldin... FORUM KURALLARIna bir gözatman iyi olur... Oyunda pek bir dönülcek hava yok ama olsun dönmüşsün madem hevesini kırmayalım Tongue
Hoş geldin dostum. İyi forumlar totos.gif
x$wanton hatırlayan yokmu ? Kurallarada bir göz attım genelde bilindik şeyler zaten Smile
(07-26-2011 11:43 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Hoşgeldin... FORUM KURALLARIna bir gözatman iyi olur... Oyunda pek bir dönülcek hava yok ama olsun dönmüşsün madem hevesini kırmayalım Tongue

adam giderse senin yüzünden gider. Dönülcek bir hava yok ne demek arkadaş Big Grin Big Grin
(07-26-2011 11:46 AM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]
(07-26-2011 11:43 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Hoşgeldin... FORUM KURALLARIna bir gözatman iyi olur... Oyunda pek bir dönülcek hava yok ama olsun dönmüşsün madem hevesini kırmayalım Tongue

adam giderse senin yüzünden gider. Dönülcek bir hava yok ne demek arkadaş Big Grin Big Grin

Haksız değil adam Sad Nerede 3-4 yıl önceki ortam :/
(07-26-2011 11:50 AM)v3lv3tch4in Yazılan: [ -> ]
(07-26-2011 11:46 AM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]

Haksız değil adam Sad Nerede 3-4 yıl önceki ortam :/

Ben de bıraktım 74 lvlde kimseye ncmi vermiyorum zaten
Eski oyun nerede...
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler