Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Merhaba..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
2 yıl önce x$wanton adlı charımı satarak bırakmıştım WarRock'ı.. Dayanamadım tekrar başladım g1 aldım pre aldım.. Şimdi çoğu kişi unutmuş beni Smile İsmim Görkem Ankara'da yaşıyorum 19 yaşındayım Smile
WarrockTR ailesine hoş geldin Smile
çou değil çoğu yanlışlıkla yapmışsındır eminim...

Bende Can 17 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum Yenisin herhalde forumda FORUM KURALLARInı okumanı tavsiye ederim...
FORUM KURALLARInı okumanı tavsiye etmem etsemde okumuyacaksın zaten Smile Çar alım satımı Kod takası Mesajın Tamamının büyük, renkli, kalın yazılması Küfür, argo kelime kullanımı yasaktır. Siyasi konular daha bir yasaktır. Aramıza tekrar hoşgeldin Smile
Hoşgeldin bro DOST
Hoş geldin tekrar. totos.gif
Yanlışlıkla olmuş düzelttim Smile Tekrar o güzel ortamı yakalamak istiyorum nereye kadar dayanabilirsem yine bu oyundayım Smile
Merhaba, loş ışıklı koridorların sonunda ki renkli kapıyı aç, karanlık yüzünü yansıtan odamız da sana kahve ve donut ayırdık. Sen onları ye, biz Guinness'in tadını merak eden İrlandalı veletleri oynayıp, uyuyamadıkları için Star Wars izleyen Amerikalı veletlerle dalga geçelim. Ha bu arada, atmosferin dışındayız.
Hoşgeldin wtr ailesine Smile güzel vakit geçirmen dileğiyle yalnız oyunda sana edilen hakaretleri hack suçlamalarını vs. burda açmamanı tavsiye ederim Smile
Zaten hack konusunu en sert eleştiren forum burasu olduğu için buraya geldim Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler