Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: türk hacker grubu anonymous’a saldırdı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
http://gundem.milliyet.com.tr/turk-hacke...efault.htm

yine bir cahil hacker grubu kendilerini padişah torunları falan zannediyolar sanırım.
anonymauslar bizimkilere birşey yapamaz ama bizimkiler bilgisayar bırakmaz onlarda Big Grin
amaçlarının hackerlık savaşı Big Grin olduğunu zannetmiyorum.türkiyede uygulanıcak sansür için tib in sitesine saldırdılar.bunlarda anonymous a saldırı yaptılar.burda taraf tutmak gerekirse türklerin tutarız ama anonymous desteklediğim bir grup.ayyıldız falan hikaye
Saldırma nedenlerini pek anlamadım ama olsun Big Grin
(07-22-2011 09:42 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]anonymauslar bizimkilere birşey yapamaz ama bizimkiler bilgisayar bırakmaz onlarda Big Grin

Her zmanki gibi bilgisizliğin ön planda.
(07-22-2011 11:17 AM)NeverFeeL Yazılan: [ -> ]
(07-22-2011 09:42 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]anonymauslar bizimkilere birşey yapamaz ama bizimkiler bilgisayar bırakmaz onlarda Big Grin

Her zmanki gibi bilgisizliğin ön planda.

her zamanki gibi pardonda sanane o zaman benim bilgisizliğim batıyormu sana ?
(07-22-2011 09:53 AM)ftsystem Yazılan: [ -> ]ayyıldız falan hikaye

Yazık.
Anonymous'un cevabı çok manidar Smile Rezil olmuş akıncılar resmen
(07-22-2011 11:40 AM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]
(07-22-2011 09:53 AM)ftsystem Yazılan: [ -> ]ayyıldız falan hikaye

Yazık.

sert yazmışım biraz ayyıldızın yaptığı iyi şeyler çok ama internet sansürü konusunda haksızlar.
(07-22-2011 11:52 AM)ftsystem Yazılan: [ -> ]sert yazmışım biraz ayyıldızın yaptığı iyi şeyler çok ama internet sansürü konusunda haksızlar.

Televizyonda sözcüleri internet sansürüne bizde karşıyız dedi.Ama anonymous Türkiye yaptıklarına göz yumamayız dediler.Zaten doğru olan da budur.Birisi gelip Türkiyenin devlet kurumlarına karşı bir eylem yapıyorsa ona haddini bildirmek en doğal şeydir.Biz kendimiz protestomuzu yapamıyormuyuz ? Yok incisiydi yok cartıydı curtuydu.Toplanıp toplanıp eylem yapıyorlar.Eyvallah.Anonymous'a ne oluyor ? Onun amacı farklı.Protesto amaçlı bir eylem gibi gösteriyorlar ama saman altından da gizli devlet bilgilerine ulaşmaya çalışıyorlar.Anonymous amacı burda tamamen farklı.
Bence kimse bunları savunmamalı.Tutmamalı.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler