Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: türk hacker grubu anonymous’a saldırdı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Alican,
4chan sitesini biliyorsundur sanırım. Anonymousun aslıda o sitedir.
(07-22-2011 09:33 AM)Naked Man Yazılan: [ -> ]http://gundem.milliyet.com.tr/turk-hacke...efault.htm

yine bir cahil hacker grubu kendilerini padişah torunları falan zannediyolar sanırım.

Yüce Türk Devleti, illegal suç örgütlerinin 'uluslararası illegal suç örgütlerine yönelik' teşebbüslerine ihtiyaç duymamaktadır ve duymayacaktır!

Özellikle değerli gençlerimiz, sanal platformlarda 'suç ve suçluyla' mücadelede 'Yüce Türk Devletinin zafiyet göstereceğini' düşünmemelidirler.

Yüce Türk Devleti, her konuda caydırıcı güçlere sahiptir.Değerli gençlerimize 'zayıf ve dışa bağımlı' bir şekilde gösterilmeye çalışılan bir Devlet yoktur! Kara Propagandalara karşı duyarlı olun : 5000 yıldır varlığını devam ettiren ve sahip olmakla gurur duyacağınız bir Devletiniz olduğunu unutmayın!

Yüce Türk Devletini 'medya ve sermaye' kurmadı ! Bunu aklınızdan çıkarmayın !

Mihraklar iş başında! Unutmayın! Sizi Devletinizden ve değerlerinizden soğutmak için mücadele eden güçlere karşı uyanık olun!

Asil ve Yüce Türk Gençlerine sonsuz sevgi ve saygılarımla.
ya ne kadar yabancı hayranı var, anymousmuş ta bilmemneymiş , ben böyle saçmalık görmedim dini ırkı yokmuş soysuz işte. Anymousun topu gelse bekir abinin yerini tutmaz ayrıca ayyıldız teamının 2-3 çapulcu oldugunu sanıyorsan cok yanılıyorsun Çok görmüş olan genç.
(09-03-2011 03:12 AM)Anthrax Yazılan: [ -> ]ya ne kadar yabancı hayranı var, anymousmuş ta bilmemneymiş , ben böyle saçmalık görmedim dini ırkı yokmuş soysuz işte. Anymousun topu gelse bekir abinin yerini tutmaz ayrıca ayyıldız teamının 2-3 çapulcu oldugunu sanıyorsan cok yanılıyorsun Çok görmüş olan genç.

Cehalet, çarkını döndürecek bireyleri bulmakta zorluk çekmemektedir!

Bu şahısların 'her türlü' temasta bulundukları martılar, güvercinler, kargalar, serçeler bile 'Yüce Türk Devletinin' bilgisi dahilinde ömür süreceklerdir!

Ne mutlu ki; Önce Devlet buldu! Peşinde olan şahısların neler yapabileceğini tahmin etmek zor olmayacaktır!

Kendi çıkarlarınız için 'Devletin Yüce İsmini' anmayın !

Çok görmüş geçirmiş illegal gençler! TIKLA

TaTy

(09-03-2011 03:47 AM)rayligh Yazılan: [ -> ]
(09-03-2011 03:12 AM)Anthrax Yazılan: [ -> ]ya ne kadar yabancı hayranı var, anymousmuş ta bilmemneymiş , ben böyle saçmalık görmedim dini ırkı yokmuş soysuz işte. Anymousun topu gelse bekir abinin yerini tutmaz ayrıca ayyıldız teamının 2-3 çapulcu oldugunu sanıyorsan cok yanılıyorsun Çok görmüş olan genç.

Cehalet, çarkını döndürecek bireyleri bulmakta zorluk çekmemektedir!

Bu şahısların 'her türlü' temasta bulundukları martılar, güvercinler, kargalar, serçeler bile 'Yüce Türk Devletinin' bilgisi dahilinde ömür süreceklerdir!

Ne mutlu ki; Önce Devlet buldu! Peşinde olan şahısların neler yapabileceğini tahmin etmek zor olmayacaktır!

Kendi çıkarlarınız için 'Devletin Yüce İsmini' anmayın !

Çok görmüş geçirmiş illegal gençler! TIKLA

Kapak oldu sanırım Smile Bekir abisiymiş.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler