(07-22-2011 11:59 AM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ] (07-22-2011 11:52 AM)ftsystem Yazılan: [ -> ]sert yazmışım biraz ayyıldızın yaptığı iyi şeyler çok ama internet sansürü konusunda haksızlar.
Televizyonda sözcüleri internet sansürüne bizde karşıyız dedi.Ama anonymous Türkiye yaptıklarına göz yumamayız dediler.Zaten doğru olan da budur.Birisi gelip Türkiyenin devlet kurumlarına karşı bir eylem yapıyorsa ona haddini bildirmek en doğal şeydir.Biz kendimiz protestomuzu yapamıyormuyuz ? Yok incisiydi yok cartıydı curtuydu.Toplanıp toplanıp eylem yapıyorlar.Eyvallah.Anonymous'a ne oluyor ? Onun amacı farklı.Protesto amaçlı bir eylem gibi gösteriyorlar ama saman altından da gizli devlet bilgilerine ulaşmaya çalışıyorlar.Anonymous amacı burda tamamen farklı.
Bence kimse bunları savunmamalı.Tutmamalı.
MAlesef bunu düşünemiyorlar

(07-22-2011 11:22 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ] (07-22-2011 11:17 AM)NeverFeeL Yazılan: [ -> ] (07-22-2011 09:42 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]anonymauslar bizimkilere birşey yapamaz ama bizimkiler bilgisayar bırakmaz onlarda 
Her zmanki gibi bilgisizliğin ön planda.
her zamanki gibi pardonda sanane o zaman benim bilgisizliğim batıyormu sana ?
0.7 yaş grubu arasi ile aram iyi değil üzğünüm.

cahilce bir saldırı olmuş
(07-22-2011 11:59 AM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ] (07-22-2011 11:52 AM)ftsystem Yazılan: [ -> ]sert yazmışım biraz ayyıldızın yaptığı iyi şeyler çok ama internet sansürü konusunda haksızlar.
Televizyonda sözcüleri internet sansürüne bizde karşıyız dedi.Ama anonymous Türkiye yaptıklarına göz yumamayız dediler.Zaten doğru olan da budur.Birisi gelip Türkiyenin devlet kurumlarına karşı bir eylem yapıyorsa ona haddini bildirmek en doğal şeydir.Biz kendimiz protestomuzu yapamıyormuyuz ? Yok incisiydi yok cartıydı curtuydu.Toplanıp toplanıp eylem yapıyorlar.Eyvallah.Anonymous'a ne oluyor ? Onun amacı farklı.Protesto amaçlı bir eylem gibi gösteriyorlar ama saman altından da gizli devlet bilgilerine ulaşmaya çalışıyorlar.Anonymous amacı burda tamamen farklı.
Bence kimse bunları savunmamalı.Tutmamalı.
Anonymous'un devleti, ırkı yoktur. Ayyıldız gibi 4-5 kişilik grup değil bunlar. IRC kanalından bizzat bizden fikir aldılar. Ve Anonymous'a destek veren herkes anonymous tan sayılır. Anonymous bildiğim kadarıyla 4chan'den ortaya çıkmıştır.
(07-22-2011 01:15 PM)Comrade Yazılan: [ -> ]Anonymous'un devleti, ırkı yoktur. Ayyıldız gibi 4-5 kişilik grup değil bunlar. IRC kanalından bizzat bizden fikir aldılar. Ve Anonymous'a destek veren herkes anonymous tan sayılır. Anonymous bildiğim kadarıyla 4chan'den ortaya çıkmıştır.
Fikir aldılar.Ellerine ne güzel fırsat geçti.Neden değerlendirmesinler demi ?
(07-22-2011 01:41 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ] (07-22-2011 01:15 PM)Comrade Yazılan: [ -> ]Anonymous'un devleti, ırkı yoktur. Ayyıldız gibi 4-5 kişilik grup değil bunlar. IRC kanalından bizzat bizden fikir aldılar. Ve Anonymous'a destek veren herkes anonymous tan sayılır. Anonymous bildiğim kadarıyla 4chan'den ortaya çıkmıştır.
Fikir aldılar.Ellerine ne güzel fırsat geçti.Neden değerlendirmesinler demi ?
Sen sadece Türk sitelerine saldırdıklarını sanıyorsun herhalde.
(07-22-2011 01:57 PM)Comrade Yazılan: [ -> ]Sen sadece Türk sitelerine saldırdıklarını sanıyorsun herhalde.
Bu kadar yorumdan sonra bu anlama mı çıkardın ?
(07-22-2011 01:58 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ] (07-22-2011 01:57 PM)Comrade Yazılan: [ -> ]Sen sadece Türk sitelerine saldırdıklarını sanıyorsun herhalde.
Yaptıklarını bilmiyorsun o grubun sonra burda kuru milliyetçilik yapıyorsun. Gerçi ayyıldız timdensindir sen. Cedkan komutana selam ilet.
(07-22-2011 02:00 PM)Comrade Yazılan: [ -> ] (07-22-2011 01:58 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ] (07-22-2011 01:57 PM)Comrade Yazılan: [ -> ]Sen sadece Türk sitelerine saldırdıklarını sanıyorsun herhalde.
Yaptıklarını bilmiyorsun o grubun sonra burda kuru milliyetçilik yapıyorsun.
Doğru ben ne biliyomki.Kuru milliyetçinin tekiyim.

anonymous çetesi çağ çocuk zaten..
adamlar bi Mirc'den hack programı dağıttı cocuklar : " oo kanka hacker oldum saldirim mi lan pc ne i.ne, saygı duyacaksın abine akıllı olacaksın, o charın id pw sini veriyorsun şmdi bana yoksa gece sen uyurken açar pc'ni son ses müzik açarım uyutmam ev halkını."
işte bir çocuk diyalogu

anonymous çetesi çağ çocuk zaten..
adamlar bi Mirc'den hack programı dağıttı cocuklar : " oo kanka hacker oldum saldirim mi lan pc ne i.ne, saygı duyacaksın abine akıllı olacaksın, o charın id pw sini veriyorsun şmdi bana yoksa gece sen uyurken açar pc'ni son ses müzik açarım uyutmam ev halkını."
işte bir çocuk diyalogu