Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: "CD sorunu"
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
1) DVD koyduğum zaman saniyede bir cızırt...cızırt durmadan birşeyler çiziliyor gibi ses çıkıyor.
2) DVD takıp bilgisayarı başlattığım zaman, "first boot ne olursa olsun" DVD'yi çıkarana kadar windows yazısında öteye geçemiyorum.
3) DVD takıp, o cızır cızır sese rağmen içine bakmaya çalışıp çift tıkladığımda o anda donuyor makine. DVD'yi çıkarana kadar kalıyor öylece.

İşin ilginç tarafı ise;

1) CD ve DVD yazmakta sorun yaşamıyorum.
2) CD okumakta da herhangi bir sorun yok.
3) Bir süre öncesine kadar hiçbir sorun yoktu 1 yıl kadardır kullanıyordum.
4) Denediğim yaklaşık 30 tane DVD'den yalnızca iki tanesini okudu ama tuhaf olan, birisi "+" diğeri "-" ayrıca bunları da diğer yazdırdığım DVD'lerle beraber yazdırmıştım üstelik "+" olanın markaları da aynı. Bu iki DVD efsunlu mu acep diye düşünmeye başladım.
5) Benim yazdığım DVD'ler başka makinede sorunsuz çalışıyor.

Şimdiye kadar birçok yol denedim, master olarak slave olarak bilimum yolları denedim sonuç yok. Format attım yine aynı. Jumper ayarlarını da kontrol ettim yine sonuç yok. Firmware güncelledim hala sonuç yok. İde kablosunu değiştirdim yine olmadı vs.. vs.. Sanırım servis yolu görünüyor.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler