Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: "CD sorunu"
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Yok yenisini alcan Big Grin
Kardeşim değiştir direk uğraşma yenisi alıncada hor kullanma Smile
(07-13-2011 01:44 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Aynı sorun bende de var. Foruma konu açmadım , geç açılmıyor aksine erken açılıyor. Oyun oynarken falan kendiliğinden cart diye açılıyor ama ne cd okuyor ne dvd. Ayrıyetten böyle aniden açılma olayları çok sık olmaya başladı Big Grin

cd room sana açılmak istiyor can içinde sana karşı birşey besliyor sanırım Big Grin
(07-13-2011 01:46 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(07-13-2011 01:44 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Aynı sorun bende de var. Foruma konu açmadım , geç açılmıyor aksine erken açılıyor. Oyun oynarken falan kendiliğinden cart diye açılıyor ama ne cd okuyor ne dvd. Ayrıyetten böyle aniden açılma olayları çok sık olmaya başladı Big Grin

cd room sana açılmak istiyor can içinde sana karşı birşey besliyor sanırım Big Grin

Big GrinBig Grin Aynen can Big Grin
CD Okuyor DVD okumuyor
(07-13-2011 01:40 PM)erzincantr Yazılan: [ -> ]türk insanı cd roomu tuşuyla açmak yerine çekip 1 salise erken gelmesi için zorlayarak çıkarması ve aynı şekilde düğmeye basmak yerine yumruk atarcasına ittirmesinin sonuçları Smile

Sözlüğe çevirdin la burayı Big Grin Big Grin Big Grin
aynen elle ittirme,çekme sonucu bozuluyo genelde
Disk i takıyorum Ama disk takın diyor Yine Sad
cd açma yerı açılınca içine boş cd koy ve kapat o cd sürekli orda kalsın tamam mı ?
Kalsında oyun yükliyeceğim Storm adlı oyunu yukluyeceğim nasıl yukleyeceğim ozaman
(07-13-2011 03:50 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]Kalsında oyun yükliyeceğim Storm adlı oyunu yukluyeceğim nasıl yukleyeceğim ozaman

Harici cd room alabilirsin yada git komşuya cd deki dosyayı flasha at .
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler