Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: "CD sorunu"
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba Arkadaşlar.

Şimdi Benim Pc nin CD koyma yerini açıyorum açılmıyor 10 dk sonra açılıyor.

Açıldığında Diski koyduğumda Diski Okumuyor Nedeni Ne olabilir?
Diskin okumamasını bilmiyorum ama açılmama sorunu benim masaüstümde de oluyordu . O fazla kullanmadığından . Biraz aç kapa düzeliyo . Ama neden okumuyor bilmiyorum inşallah cd ye dvd sokmuyosundur Big Grin
[C]an [D]oğan sorunu Big Grin Big Grin Big Grin

CD mi Kullanıyorsun DVD mi ?

Hangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama okuma şeysinin ömrü bitmiştir eskimiştir.

CD okuyucularının ve DVD okuyucularının bir ömrü vardır O ömür biterse okuyamaz ^^
(07-13-2011 01:31 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ][C]an [D]oğan sorunu Big Grin Big Grin Big Grin

Hangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama okuma şeysinin ömrü bitmiştir eskimiştir.

CD okuyucularının ve DVD okuyucularının bir ömrü vardır O ömür biterse okuyamaz ^^

Ben Sorunluyum Big Grin

Okuma şeysinin ömrü ne kadar Big GrinBig GrinBig Grin
(07-13-2011 01:29 PM)xl3oodykillxx Yazılan: [ -> ]Diskin okumamasını bilmiyorum ama açılmama sorunu benim masaüstümde de oluyordu . O fazla kullanmadığından . Biraz aç kapa düzeliyo . Ama neden okumuyor bilmiyorum inşallah cd ye dvd sokmuyosundur Big Grin

Sıra Sana gelecek Sorun Sensin ilkemmmBig Grin
(07-13-2011 01:31 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ][C]an [D]oğan sorunu Big Grin Big Grin Big Grin

-1 Angry Angry Angry hayır olmaz burak nasıl bir espiri ya atletle otururken kabanı çıkardım Big Grin

bu sorunu araştırıyorum sırf doğum günün diye yardım edicem yarın bir sorunun olsa dönüp bakmam ARTİST
Can bebeğim sorun senin eskimiş moruk Big Grin
türk insanı cd roomu tuşuyla açmak yerine çekip 1 salise erken gelmesi için zorlayarak çıkarması ve aynı şekilde düğmeye basmak yerine yumruk atarcasına ittirmesinin sonuçları Smile
(07-13-2011 01:40 PM)erzincantr Yazılan: [ -> ]türk insanı cd roomu tuşuyla açmak yerine çekip 1 salise erken gelmesi için zorlayarak çıkarması ve aynı şekilde düğmeye basmak yerine yumruk atarcasına ittirmesinin sonuçları Smile

Hahaa Big Grin ben kumandayla açıyorum Big Grin eğilmeye uğraşamam Big Grin
(07-13-2011 01:38 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]

-1 Angry Angry Angry hayır olmaz burak nasıl bir espiri ya atletle otururken kabanı çıkardım Big Grin

bu sorunu araştırıyorum sırf doğum günün diye yardım edicem yarın bir sorunun olsa dönüp bakmam ARTİST
vaayBig Grin Ve erzincan haklısın ben öyle kullanıyordum Big Grin
(07-13-2011 01:38 PM)xl3oodykillxx Yazılan: [ -> ]Can bebeğim sorun sensin eskimiş moruk Big Grin

Big Grin Serviste düzeltirlermi eskimişi D:
Aynı sorun bende de var. Foruma konu açmadım , geç açılmıyor aksine erken açılıyor. Oyun oynarken falan kendiliğinden cart diye açılıyor ama ne cd okuyor ne dvd. Ayrıyetten böyle aniden açılma olayları çok sık olmaya başladı Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler