Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock'da unutamadığınız bir anı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Böyle bir konu açma isteği geliyordu içimden kaç gündür.Bugüne nasipmiş.

Benim aklımdan hiç çıkmayan bir enayiliğim var.Az sonra siz de hak vereceksiniz.
Warrock'a başlayalı 1,5 yıl oluyor...Bu oyunda kısa zamanda ustalaştım ve karşı takım hack diye muamele yapmaya başladı bana(hala da devam Angry).Ben de hep cevabını verirdim kendimce.
Fakat bu sene öğrendim ki mesajları yaklaşık 6 ay f1 den atmışım Big GrinBig Grin
çok utanç verici Big Grin
Big Grin Güleceğim yoktu.
Bumuydu =)
O da iyi Smile
Warrock A 2006 da başlamıştım ozamanlar tabi çok değişik oyun Neyse Sadet e geleyim.

Herkes silahla dalarken ben yumrukla dalıyorum Onların Silahı Gerçek Parayla aldığını Sanıyordum O silahları Nasıl aldınız Diye Soruyorum Adamlar Kendisi Var zaten deyince Benim Kafam karıştı tabii

Sağolsun bir arkadaş bana herşeyi öğretti kısa zamanda bende para yatırdım Smile
Adam 6 ay doslukta gibi davranmış no f2 no f2 Big Grin
TuF ile maç yapmıştık 4 maç. ilk maçı onlar aldı baya bi moral çöküşlüğü olmuştu ikinci maçta ise onlar 9 kere win di biz 2. Biz 2 kere lose olduk şimdi napcaz falan derken 9-2 den 9-9 yaptık inanılmazdı hepimiz şaşkındık Big Grin ve o win olmuştu son 2 maçta nasıl bitti hatırlamıyorum o unutamadığım andır Smile

İkincisi ise 2007'idi sanırım Dünya 2incisi bir clan vardı onunla maç yapmıştık 9-8 yenmiştik Big Grin Big Grin Big Grin

ama unutamadığım bir çok anı vardır ama TuF ile maçımız inanılmazdı Big Grin O zaman TuF maç yapmayı kesmiş pasif olmuş online olmayan bi clan olmuşken yapmıştık ama adamlar hala çatır çatır öldürüyodu vallaha Big Grin
ben arabaya binince 3 e geçip ateş etme olayını bilmiyordum bu nedenle bende adamları ezerek öldürüyordum Smile
9-2 den 9-9 geniussss
ohoo bunu bana soracaksın abi 1.si silahları herçek para ile alıyorlar sanıyordum 37. levelde olmadığını öğrendim (bu arada beta oyuncusuyum) Big Grin
2. si biri sizi odadan attığında veya "mute" olduğunda konuşamayağınızı veya odaya giremeyeceğiniz konusunda "GM : ...". gibi bir yazı olurdu ben onu hep gm bana bir şeyler söyledi diye yetiştirirdim Big Grin
3. olarak da bizim fredy505 memet retail m60 almıştı "utan kendinden bari 7 yide açsaydın hacker" demiştim cafece kınadık çocuğu Big Grin Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler