Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock'da unutamadığınız bir anı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(07-11-2011 11:16 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]bende oyunu bir reklamda görmüştüm baktım benim tarzım indirdim fakat hiçbirşey bilmiyorum level nedir bilmiyorum Big Grin sonra arkadaşın pcye kurduk onunla oynarken falan ilk level tek çizgidir hani bir oyun oynadıktan sonra orası 2 çizgi olmuştu şaşırdık lan bu niye böyle oldu falan filen tekrar kurduk bilgisayara hala aynı (bu olaylar olurken 14 yaşındaydım) sırf orası 2 çizgi diye oyunu silmiştik sonra evdeki bilgisayarda açtığımda görmediğim birşey görmüştüm lv. 2 %15 Big Grin

birde 2 cqcde 2 gemili helikopteli bir map vardı orda herkeste premium var bende yok acaba bunlar özel kişilermi premium nedir bilmiyorum sonra sordum abi siz 100leveli geçtinizmi ÇERÇEVENİZ altın renginde diyince millet oyunu bırakıp gülmeye başladı sonradan öğrendimki oda gold premiummuş Big Grin

100 level Big Grin bomba yaa Big GrinBig Grin
o F1 meselesi benimde başıma geldi . 1v1 de arkadaş F2 den yaz demese hala devam edebilirdim . Hack diyenlere 3 ay sessiz kalmak .

Aslında en iyi çözümmüş ha susmak . Bugün konuşunca atıyorlar , o zamanlar atmıyorlardı Smile
Güzel anılar var Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler