Özden Abinin 30 Günlük gold pre eventini kazandığım zamanı hiç unutamam çok sevinmiştim..(en çok kill yapan kazanıyordu) Pre almakta zorluk çekiyodum o dönemler hey gidi günler hey..Ss'si halen bende ..İşte..
![[Resim: eventbirincisi.jpg]](http://img691.imageshack.us/img691/1848/eventbirincisi.jpg)
Bir gece oyun oynarken,duvarda pusuyordum.
Gecenin verdiği yorgunlukla artık monitöre 28.boyutta bakıyordum.
Bir silah mermisinin ışığı parlamıştı ve ayılmıştım.Aradan bi 5-10sn sonra adamın teki takla atarak dibimde bitmez mi

Klavyeyi mauseyi bırakıp koltukdan rahat bi 20cm zıpladım

İşte bu anımı hiç unutmuyorum

(07-10-2011 09:33 PM)cudjex Yazılan: [ -> ]Böyle bir konu açma isteği geliyordu içimden kaç gündür.Bugüne nasipmiş.
Benim aklımdan hiç çıkmayan bir enayiliğim var.Az sonra siz de hak vereceksiniz.
Warrock'a başlayalı 1,5 yıl oluyor...Bu oyunda kısa zamanda ustalaştım ve karşı takım hack diye muamele yapmaya başladı bana(hala da devam
).Ben de hep cevabını verirdim kendimce.
Fakat bu sene öğrendim ki mesajları yaklaşık 6 ay f1 den atmışım 

çok utanç verici 
Buna koptum. Güzeldi
Yılllaaaar yıllarrrrr önceeee ravelloda oynardım hep medic kit ile adamları vurmaya çalışırdım hep ama sonradan anladım ki kendime HP basabiliyormuşum sadece...
Hiç unutmam bir gün proxy falan dedi arkadaş kafeden başka servera giriliyor dedi deniyelim dedim denedim meraktan girdim ve orda adrenaline benzettiğim staminayı gördüm ve aldımm arkadaşta tar21 aldı biz onları sadece 'parayla alınıyor ve çaldık' gibi düşündük ve Türkiye serverına geçtik o staminayı çözmeye çalıştım ama çözemedim malesef %50 can basıyor gibi kullanıyordum fakat değilmiş

(Çocukluk işte)
oyuna ilk bakarsın sevmessin çıkarsında ya warrockdada öyle olmuştu bana

1 hafta felan yonamamıştım sonra canım sıkılınca açtım ve güzel gelmeye başladı ve 2 senedir oynuyorum

bende oyunu bir reklamda görmüştüm baktım benim tarzım indirdim fakat hiçbirşey bilmiyorum level nedir bilmiyorum

sonra arkadaşın pcye kurduk onunla oynarken falan ilk level tek çizgidir hani bir oyun oynadıktan sonra orası 2 çizgi olmuştu şaşırdık lan bu niye böyle oldu falan filen tekrar kurduk bilgisayara hala aynı (bu olaylar olurken 14 yaşındaydım) sırf orası 2 çizgi diye oyunu silmiştik sonra evdeki bilgisayarda açtığımda görmediğim birşey görmüştüm lv. 2 %15
birde 2 cqcde 2 gemili helikopteli bir map vardı orda herkeste premium var bende yok acaba bunlar özel kişilermi premium nedir bilmiyorum sonra sordum abi siz 100leveli geçtinizmi ÇERÇEVENİZ altın renginde diyince millet oyunu bırakıp gülmeye başladı sonradan öğrendimki oda gold premiummuş

Ben o üyelere özel olayını sonra anlamıştım, f2'yi sonra anlamıştım

Haha

en iyisini yapmışsın , böyle devam