Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni Bir Saçmalık Daha
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Eskiden ping'i 999 olan hack,lag oluyor derlerdi herkes en az 1 kere görmüştür şuanda da ping'i 999 olduğu zaman belirsiz diye bir şey uydurmuşlar şu soruna kesin bir çözüm bulsak ?
Aynen belirsiz diyolar deli ediyorlar adamı lan manyak hadi diyelim belirsiz olduğun tp de mi belirsiz.
Aynen Ya 1 kişi 999 olunca karşı taraf aynı anda belisiz ping lan uydurma diyorlar beni çileden çıkarıyolar Angry
Pingi 999 Olanın internet hızı belirlenememiş demek diye biliyorum. Her 999 olan hack diye bir şey yok. Benim arkadaşın pingi oyunda 999 ama hack değil asıl senin söylediklerin saçmalık gibi geliyor bana.
Bana göre bu 999 olanların uydurduğu vede kendilerini lag göstermemek uydurdukları bir bahane. Olayın belirsiz olmasıyla ilgili sundukları tez zaten 999'un lag olduğunu kanıtlıyor. Ben 999ping'in belirsiz olduğunu iddaa edenlerinde lag'ın ne olduğunu bildiklerine inanmıyorum. Bilseler bile işlerine gelmiyor.

Sağdan sola tp oluyor işte neyin davasını yapıyorlar anlmıyorum. Geçen birileride 999 tp olmaz ama 500 pingli olur dedikten sonra çok fazla bileklerimi yormadım zaten güldüm =D
(06-22-2011 12:35 PM)Nb*Mokoko Yazılan: [ -> ]Pingi 999 Olanın internet hızı belirlenememiş demek diye biliyorum. Her 999 olan hack diye bir şey yok. Benim arkadaşın pingi oyunda 999 ama hack değil asıl senin söylediklerin saçmalık gibi geliyor bana.

karışık bir durum işte bunu birisi açıklasa da ne olduğunu anlasak ?
(06-22-2011 12:38 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Bana göre bu 999 olanların uydurduğu vede kendilerini lag göstermemek uydurdukları bir bahane. Olayın belirsiz olmasıyla ilgili sundukları tez zaten 999'un lag olduğunu kanıtlıyor. Ben 999ping'in belirsiz olduğunu iddaa edenlerinde lag'ın ne olduğunu bildiklerine inanmıyorum. Bilseler bile işlerine gelmiyor.

Sağdan sola tp oluyor işte neyin davasını yapıyorlar anlmıyorum. Geçen birileride 999 tp olmaz ama 500 pingli olur dedikten sonra çok fazla bileklerimi yormadım zaten güldüm =D

Katılıyorum. Lag olabilirler ama her 999 olan hacker diye bir şey yok m045.gif
(06-22-2011 12:38 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Sağdan sola tp oluyor işte neyin davasını yapıyorlar anlmıyorum. Geçen birileride 999 tp olmaz ama 500 pingli olur dedikten sonra çok fazla bileklerimi yormadım zaten güldüm =D

evet evet 500 400 lag olur 999 da olmaz diyorlar banada
(06-22-2011 12:35 PM)Nb*Mokoko Yazılan: [ -> ]Pingi 999 Olanın internet hızı belirlenememiş demek diye biliyorum. Her 999 olan hack diye bir şey yok. Benim arkadaşın pingi oyunda 999 ama hack değil asıl senin söylediklerin saçmalık gibi geliyor bana.

biz onlara hack demiyoruz zaten tpnin ne olduğu biliyorsan buna saçmalık demezsin.
(06-22-2011 12:42 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]

biz onlara hack demiyoruz zaten tpnin ne olduğu biliyorsan buna saçmalık demezsin.

+1000
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler