Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni Bir Saçmalık Daha
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Açıkcası pinglerin lagı tam olarak gösterdiklerine inanmıyorum.999 bir çok oyuncu gördüm 0 lag,tp yok normal oynuyor.Bazen 54 pingi olan adamı görüyorum.Lagdan modemle sevişiyor sanki adam.

Yanlız o değilde 0 pingi olan adam garanti lag oluyor.
(06-22-2011 12:42 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(06-22-2011 12:35 PM)Nb*Mokoko Yazılan: [ -> ]Pingi 999 Olanın internet hızı belirlenememiş demek diye biliyorum. Her 999 olan hack diye bir şey yok. Benim arkadaşın pingi oyunda 999 ama hack değil asıl senin söylediklerin saçmalık gibi geliyor bana.

biz onlara hack demiyoruz zaten tpnin ne olduğu biliyorsan buna saçmalık demezsin.

Keşke konuya bodoslama dalmak yerine önce ilk mesajı okusaydın.

Eminim oyunda benden öğreneceğin çok şey vardır.
İide biz adamlara 999 olan hack demedik ki en azından konuyu açan öyle demedi sen kendin uydurdun hack kelimesini SmileWink
(06-22-2011 12:26 PM)bu7rock Yazılan: [ -> ]Eskiden ping'i 999 olan hack,lag oluyor derlerdi herkes en az 1 kere görmüştür şuanda da ping'i 999 olduğu zaman belirsiz diye bir şey uydurmuşlar şu soruna kesin bir çözüm bulsak ?

(06-22-2011 12:48 PM)xRisingTurkx Yazılan: [ -> ]İide biz adamlara 999 olan hack demedik ki en azından konuyu açan öyle demedi sen kendin uydurdun hack kelimesini SmileWink

Ya arkadaşım saf mısın numara mı yapıyorsun yoksa post mu kasmaya çalışıyorsun anlamadım ki iyi okumuyorsunuz şu mesajları sonra gelmiş laf sokmaya çalışıyosunuz.
Laf sokmak ?? Ben sana neden laf sokmaya çalışayım senin ilk yorumunda ne yazıyor her 999 hack olmaz yazıyor yazmıyor mu?? Eee senden önce yorum yazanların hiçbirinde 999 pingi olana hack diyen kimse yok
(06-22-2011 12:26 PM)bu7rock Yazılan: [ -> ]Eskiden ping'i 999 olan hack,lag oluyor derlerdi herkes en az 1 kere görmüştür şuanda da ping'i 999 olduğu zaman belirsiz diye bir şey uydurmuşlar şu soruna kesin bir çözüm bulsak ?

(06-22-2011 12:54 PM)xRisingTurkx Yazılan: [ -> ]Laf sokmak ?? Ben sana neden laf sokmaya çalışayım senin ilk yorumunda ne yazıyor her 999 hack olmaz yazıyor yazmıyor mu?? Eee senden önce yorum yazanların hiçbirinde 999 pingi olana hack diyen kimse yok

Görmen için yeterli mi ?
Eskiden ping'i 999 olan hack,lag oluyor derlerdi!!!!! herkes en az 1 kere görmüştür şuanda da ping'i 999 olduğu zaman belirsiz diye bir şey uydurmuşlar şu soruna kesin bir çözüm bulsak ?

Alıntı : http://forum.warrocktr.com/Konu-Yeni-Bir...z1SdcRtGdW
Warrock Türkiye Destek Platformu
(06-22-2011 12:57 PM)xRisingTurkx Yazılan: [ -> ]Eskiden ping'i 999 olan hack,lag oluyor derlerdi!!!!! herkes en az 1 kere görmüştür şuanda da ping'i 999 olduğu zaman belirsiz diye bir şey uydurmuşlar şu soruna kesin bir çözüm bulsak ?

Ben zaten o konu hakkında görüşümü bildirdim. Hack olmayabilirler ama lag olurlar diye. Wink
Bırakın kurtulun ben bıraktım
(06-22-2011 12:59 PM)Nb*Mokoko Yazılan: [ -> ]
(06-22-2011 12:57 PM)xRisingTurkx Yazılan: [ -> ]Eskiden ping'i 999 olan hack,lag oluyor derlerdi!!!!! herkes en az 1 kere görmüştür şuanda da ping'i 999 olduğu zaman belirsiz diye bir şey uydurmuşlar şu soruna kesin bir çözüm bulsak ?

Ben zaten o konu hakkında görüşümü bildirdim. Hack olmayabilirler ama lag olurlar diye. Wink

yav sen orda demişsin ya asıl sana katılmıyorum diye Big Grin neyse boşver Big Grin
(06-22-2011 01:00 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Bırakın kurtulun ben bıraktım

Adam başladım dedi gold mp7a1 aldı bir gün oynadı bıraktı ahh Berat ahh bana verseydinde bi işe yarardı paran Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler