(06-22-2011 12:45 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]Açıkcası pinglerin lagı tam olarak gösterdiklerine inanmıyorum.999 bir çok oyuncu gördüm 0 lag,tp yok normal oynuyor.Bazen 54 pingi olan adamı görüyorum.Lagdan modemle sevişiyor sanki adam.
ya gözünü seveyim 1 kişinin nickini ver 999 olupta lag olmayan 1 kişi.
(06-22-2011 12:45 PM)Nb*Mokoko Yazılan: [ -> ] (06-22-2011 12:42 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ] (06-22-2011 12:35 PM)Nb*Mokoko Yazılan: [ -> ]Pingi 999 Olanın internet hızı belirlenememiş demek diye biliyorum. Her 999 olan hack diye bir şey yok. Benim arkadaşın pingi oyunda 999 ama hack değil asıl senin söylediklerin saçmalık gibi geliyor bana.
biz onlara hack demiyoruz zaten tpnin ne olduğu biliyorsan buna saçmalık demezsin.
Keşke konuya bodoslama dalmak yerine önce ilk mesajı okusaydın.
Eminim oyunda benden öğreneceğin çok şey vardır.
Körmüsün Nesin Arkadaşım Biz 999pingi olanların saçma sapan bir savunması olan "belirsiz pingin" olmadığını söylüyoruz sen her 999pingi olanların hack olmadığını söylüyorsun bence sen yeniden konuya bak
(06-22-2011 01:13 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ] (06-22-2011 12:45 PM)Nb*Mokoko Yazılan: [ -> ] (06-22-2011 12:42 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ] (06-22-2011 12:35 PM)Nb*Mokoko Yazılan: [ -> ]Pingi 999 Olanın internet hızı belirlenememiş demek diye biliyorum. Her 999 olan hack diye bir şey yok. Benim arkadaşın pingi oyunda 999 ama hack değil asıl senin söylediklerin saçmalık gibi geliyor bana.
biz onlara hack demiyoruz zaten tpnin ne olduğu biliyorsan buna saçmalık demezsin.
Keşke konuya bodoslama dalmak yerine önce ilk mesajı okusaydın.
Eminim oyunda benden öğreneceğin çok şey vardır.
Körmüsün Nesin Arkadaşım Biz 999pingi olanların saçma sapan bir savunması olan "belirsiz pingin" olmadığını söylüyoruz sen her 999pingi olanların hack olmadığını söylüyorsun bence sen yeniden konuya bak
Bak arkadaşım şöyle anlatayım. Oyun belirli bir internet hızı düşüklüğünden sonra ping belirleyemiyor ve bunu oyuna 999 olarak yansıtıyor. Yani onlar lagger oluyorlar. Buna bir itirazım da yok zaten. Ama arkadaş ilk mesajında onların hack de olabileceğini yazmış ben de onların hack değil de lag olduklarını belirttim. Yani ping belirsizliği vardir. Sen hiç oyunda 891 pingli adam gördün mü veya 950 pingli bir adam? Yani anlatmak istediğim şudur ki oyunda 999 ping aşırı lagtan dolayı pingin belirlenememesine dayanıyor.
Ya lag ile ilgili konu açtım girip bir okusaydınız belki bu konuyu açmazdınız.Ping 999 ise eğer lagın kralısındır bu kadar tp de olursun ama hack olup olmadığını bilmem.
(06-22-2011 12:45 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]Açıkcası pinglerin lagı tam olarak gösterdiklerine inanmıyorum.999 bir çok oyuncu gördüm 0 lag,tp yok normal oynuyor.Bazen 54 pingi olan adamı görüyorum.Lagdan modemle sevişiyor sanki adam.
Yanlız o değilde 0 pingi olan adam garanti lag oluyor.
En başta sen ve herkez haklı.
Öncelikle Pingler lagı kesinlikle %100 doğru göstermiyor. Bazı adamlar oluyor 50-60 ping oluyor ama o kadar lagki inanamassınız kaç kere şahit oldum. Çünkü ping'i hiç oynamıyor buda lag yapıyor.
Bazende sarı renkteki pingler kırmızılardan daha beter bile olabiliyor.
Benimde en gıcık olduğum adam karşıma çıkar çıkmaz ateş edip öldürüyorum o silah çıkarmaya çalışırken ölüyor ben adamı öldürdükten sonra benim HP'min hala azalmasına sinir oluyorum. O kadar lagki adam ölüyor ama benim hp hala azalıyor
Ayrıcada hepimiz hemfikiriz zaten. Hack açan birisi lag olcak diye bi kural yok. Tertemiz pingle hack olan bir sürü kişi var. Hack'in lag yapma ihtimali var ama yapmama ihtimalide var
Ha bide şunu notuda ekliyim bu en sinir olduğum ve oyunda ne kadar çok cahilin olduğu, bu adamların hepsinin gırtlağını sıkıp öldüresim gelen adamlarında yaptığı şu;
Adamın pingi 999 veya kırmızı bi pingi var oda herkezi kırmızı ping gördüğü için insanlara laf atıyor lag diye. Hatta bi gün odada adamın biri 999 pingdi bende lag yoktu adamı vurdum o herhalde vuramadı sonra bana "lagger atın şu adamı" dedi bende dedim lan lag olan sensin niye bana suç atıyosun sen lag olduğun için beni lag görüyorsun dedim ama dinlemedi "hadi lan ordan öyle şey mi olur" dedi ve beni odadan attılar gerizekalı herifler. Hackerlar bunlardan daha masum vallaha
999 adamlardan nefret ediyorum hepsi lagdır ve lagın alasıdır, lag diyincede seninde pingin 999 diyen tiplerdendir ama bence normal laglardan farklı modemden kaynaklanan bişey
Ben de 999 ken ne açtın ! ne yaptın da öyle oldu ! diyenlere sinir kapıyorum. Olabilir dimi ? Normal bir şey ? Modemden kaynaklanıyor dediğim halde ısrarla net limiter açmışsın yok şu yok bu. Bazen odaya giriyorum herkes yeşil bir anda 999 oluyor herkes. Ne sebep oluyor bilmiyorum. Oyundayken forum morum her şey kapalı ama işte gel gelelim lag oluyor. Açıkçası kişi inadına bir şey yapmadıysa bence kimsenin suçu değil.