Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: wtr buluşma ödülleri :DDD
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Deme yav Big Grin

predator semiydin Big Grin Big Grin Big Grin

bugün biraz sert çıktım sana oyunda ama tam ters tarafıma geldin aytek abi Big Grin kusura bakma Big Grin
adam 100 küsür adam vurduğumda odadan attı WarrockTR diye oda kurdum ordada sen geldin ölünce yuh yazınca biraz sinirlendim Tongue Gerçi fazla bir söz söylemedim 2 kelime ama Big Grin olsun Big Grin
Hayırlı olsun Aytek abi Smile bu preylede 70 olursun artık (:
aytek abimizden ne bekliyordunuz ki! ^^
(02-10-2010 01:58 AM)OrdinariuS Yazılan: [ -> ]Deme yav Big Grin

predator semiydin Big Grin

bugün biraz sert çıktım sana oyunda ama tam ters tarafıma geldin aytek abi Big Grin kusura bakma
adam 100 küsür adam vurduğumda odadan attı WarrockTR diye oda kurdum ordada sen geldin ölünce yuh yazınca biraz sinirlendim Tongue Gerçi fazla bir söz söylemedim 2 kelime ama olsun Big Grin

Ayıpıçı Big Grin
İnsanında sinirleri bir yere kadar dayanıyor Big Grin 10 saat online kaldım(kAfa kalmadı) 9 saat sabrettim Son oyun Big Grin dere tepe düze düze gittik Smile
hayırlı olsun emeğei geçenlere teşekkürler
(02-10-2010 02:05 AM)x0n3raca Yazılan: [ -> ]Ayıpıçı Big Grin
İnsanında sinirleri bir yere kadar dayanıyor Big Grin 10 saat online kaldım(kAfa kalmadı) 9 saat sabrettim Son oyun Big Grin dere tepe düze düze gittik Smile

senmiydin charda lol Big Grin
niye yuh diyin bağa Big Grin
(02-10-2010 02:12 AM)OrdinariuS Yazılan: [ -> ]
(02-10-2010 02:05 AM)x0n3raca Yazılan: [ -> ]Ayıpıçı Big Grin

senmiydin charda lol Big Grin

N'eyapacoğok Moruk Tongue Töbe töbe ya Smile
Aytek reis Samet'i de alıp alman kale oynamaya amatör küme diyosun ya helal olsunSmile
(02-10-2010 02:30 AM)0n3touch-Soner Yazılan: [ -> ]Aytek reis Samet'i de alıp alman kale oynamaya amatör küme diyosun ya helal olsunSmile

soner söylerim başkana seni transfer eder seninle oynarız top die Big Grin
(02-10-2010 02:12 AM)OrdinariuS Yazılan: [ -> ]senmiydin charda lol Big Grin

yok ben yoktum samet wardır olsa olsa Big Grin o ölünce biraz sinir yaparda ....
char güzel olmus
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler