Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: wtr buluşma ödülleri :DDD
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Turgay kalecimi oynuyorsun Big GrinBig GrinBig Grin
(02-10-2010 01:19 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]ya bana amatör küme olaylarını anlatma Big GrinBig Grin Olimpiyat stadında maç yapmıyorsunuz ya =) =) Tekirdağ'da bir halı sahada oynuyorsunuz elbet Big Grin

halı saha diyor hâla yaw Big Grin tamam Turgay anlatamıyorum yada anlamıyorsun Big Grin neyse olan oldu iyiki geldik Big Grin
ama ödül yüklerken server bağlkantısı koptu tam odyy oynuyordum gitti 2000 ex en az 70 12 gidiyordum Big Grin (amma açgözlüyüm)
not: tugi come ts Big Grin
Yuh ya 380 lerde vay anasını Big Grin Süper ya hayırlı olsun valla cok pis kıskandım Big Grin
Hayırlısı olsun Aytek aman ha yarın bugün ban yeme Big Grin
Oley 10 günlük gold prem geldi.

SametKARA

Bundan Sonra Pr3dat0rrr Kasıcam Ben Ya Smile Aytek Samet SametKARA Smile
(02-10-2010 01:46 AM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Bundan Sonra Pr3dat0rrr Kasıcam Ben Ya Smile Aytek Samet SametKARA Smile

ahahhaha Big GrinBig Grin
(02-10-2010 01:46 AM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Bundan Sonra Pr3dat0rrr Kasıcam Ben Ya Smile Aytek Samet SametKARA Smile

ahahah Big Grin zaten okul acılcak haftaya ikimizde gidiyoruz bilgisayar gelene kadar yine fazla giremeyiz gir kas ne yaparsan yap... senden mi kıskanıcaz Big Grin

SametKARA

(02-10-2010 01:53 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]

ahahhaha Big GrinBig Grin

Zaten Arada Giriyordum Çara Bu Sefer Sıklıkla Giricem Smile
Big Grin Hayırlı olsun Aytek Tongue
-Yalan tabikide kıskanıyorum Wink Wink
Gönül ister ki ankara'da da olsun ama yok işte Smile
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler