Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: wtr buluşma ödülleri :DDD
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
az önce turnuvada kazandığım 1 yıl gold hesabıma yüklendi...
bu organizasyonda emeği gecen herkese teşekkür ederim...[Resim: screenshot000ix.jpg]
Dinar geldimi Big Grin
Hayırlı olsun Smile Benim retailde kod olarak gelecek turklead'de retail olduğu için. Şunu söyliyim bunun gibi bir işi başarabilecek tek forum burası Smile
dinar her ay 55k olarak geliyor g1 deki sistem öyle ilk ayki 55k geldi şimdilik...
aklıma takılan soru su golda awm daha sonra l 85 weriyorlardı biz her ay yenilenince o hediyeleri alabilecekmiyiz acaba ?
Hayırlı olsun Aytek..
(02-10-2010 01:12 AM)sametkese1 Yazılan: [ -> ]dinar her ay 55k olarak geliyor g1 deki sistem öyle ilk ayki 55k geldi şimdilik...
aklıma takılan soru su golda awm daha sonra l 85 weriyorlardı biz her ay yenilenince o hediyeleri alabilecekmiyiz acaba ?

Hayırlı olsun Aytek Abicim. O kadar gel gel dedik halı saha bahane dedik seni 1 yıl için en az 150 küsür liradan kurtardık ^^

Dinar konusunda bilgim yok ama o silahlar gelmez sanırım
Hayrli olsun bakalım .. 1yillik premium masrafından kurtuldun
benimkide geldi 201 Gün Big GrinBig Grin tEKrardan Teşekkür ederim.
(02-10-2010 01:14 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Hayırlı olsun Aytek Abicim. O kadar gel gel dedik halı saha bahane dedik seni 1 yıl için en az 150 küsür liradan kurtardık ^^

Dinar konusunda bilgim yok ama o silahlar gelmez sanırım

ya hala anlamamış biz amatör klupte oynuyoruz o maca gitmedik ne halı sahası Big Grin
ben daha önceden 90 gün gold aldıgımda her ay sonu g1 de bir bölüm acılıyordu ordan istediğim silahı seçebiliyordum inşallah yine öyledir sonuçta bu gold da sahteci değilya gerçek onlarıda alırız inşallah Big Grin
ya bana amatör küme olaylarını anlatma Big GrinBig Grin Olimpiyat stadında maç yapmıyorsunuz ya =) =) Tekirdağ'da bir halı sahada oynuyorsunuz elbet Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler