Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: wtrwrwrfire07
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Merhabalar herkese bu foruma açtığım 2. konu oluyor bu hesabımla ilgili oyuna arada giriyorum ama artık hiç bir odada barınamıyorum herkes atıyor hack muamelesiden sıkıldım Tvye bakmadan odadan atılıyorum herkese tekrardan söylüyorum eski hesabım p0w3r0ftr idi Ant de oynadım ve betadan beri oyunu biliyorum şuan wtrwrwrfire07 ile oynuyorum 12 lvl bir hesap oyunda süphesi olana tv vericem ama bakmaya üsenip adımı çıkarmayın.

Saygılar
vay nickdaş sayılırız deniz =)
(06-06-2011 10:37 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]vay nickdaş sayılırız deniz =)

Aynen turgay ama artık oynayamıyorum üşengeçler yüzünden hack diye adımı çıkardı bir kaç kişi uğraşıp duruyorum =)
Ne kadar konu açarsan aç anlamazlar atarlar yine biliyorum Big Grin
(06-06-2011 10:42 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Ne kadar konu açarsan aç anlamazlar atarlar yine biliyorum Big Grin

Abi az çok tanısınlar anlamıyorlar bende farkındayım insan olan bir kerede kavrardı yoksa beyfendi
(06-06-2011 10:39 PM)p0w3r0ftr-Deniz Yazılan: [ -> ]
(06-06-2011 10:37 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]vay nickdaş sayılırız deniz =)

Aynen turgay ama artık oynayamıyorum üşengeçler yüzünden hack diye adımı çıkardı bir kaç kişi uğraşıp duruyorum =)

sorma bende oynayamıyorum. Hoş gene bu aralar millet hack var diyor ama ben hala göremedim rahat rahat oynuyorum =D kd bile artıyor yani iyi oranda ama etraf pokemon kaynıyor. Bugün nca'daydı sanırım 80 level civarlarında birini gördüm, al sopayı sabaha kadar döv. Levella bir şey oluyor olsaydı onu muhtemelen ben bu güne kadar yapardım ama gel görki altına levelda çekince tüm keyfimi kaçırıyorlar.

(06-06-2011 10:47 PM)p0w3r0ftr-Deniz Yazılan: [ -> ]
(06-06-2011 10:42 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Ne kadar konu açarsan aç anlamazlar atarlar yine biliyorum Big Grin

Abi az çok tanısınlar anlamıyorlar bende farkındayım insan olan bir kerede kavrardı yoksa beyfendi

kim kimi tanıyor gözünü seveyim ya =) Benim bile yemediğim laf kalmıyor ama accountu banlanıncada ilk bizim kapımızı çalarlar... haksız yere banladım yardımcı olun ... =D
(06-06-2011 10:47 PM)p0w3r0ftr-Deniz Yazılan: [ -> ]

Yani, insanları anlamak bazen çok zor oluyor gerçekten de, senin gördüğün mualemeyi yapanlarda çocukta değiller koskoca adamlar yapıyor... En iyisi hiiiçç oynamamak vallahi.
Abi senle hemen hemen aynı zamandan beri oynuyoruz oyunu belki geç tanıştık ama oynama senelerimiz aynıdır neler gördü bu oyun neler geçirdi iyide kötüde ama hala içindeki kafa yapısı değişmedi lvl yüksek,kdsi yüksek olmak demek bişey ifade etmiyor bunu anlatamazsınki insanlara sonuçta ortada ben çözüm bulamıyorum.
(06-06-2011 10:33 PM)p0w3r0ftr-Deniz Yazılan: [ -> ]Merhabalar herkese bu foruma açtığım 2. konu oluyor bu hesabımla ilgili oyuna arada giriyorum ama artık hiç bir odada barınamıyorum herkes atıyor hack muamelesiden sıkıldım Tvye bakmadan odadan atılıyorum herkese tekrardan söylüyorum eski hesabım p0w3r0ftr idi Ant de oynadım ve betadan beri oyunu biliyorum şuan wtrwrwrfire07 ile oynuyorum 12 lvl bir hesap oyunda süphesi olana tv vericem ama bakmaya üsenip adımı çıkarmayın.

Saygılar

Birçok odada denk geldik senle aynı şeyi banada diyolar ,aldırmıyorum artık Smile atafear
[/quote]

Birçok odada denk geldik senle aynı şeyi banada diyolar ,aldırmıyorum artık Smile atafear
[/quote]

Evet abi denk geldik baya sormuştum hatta bende aldırmıyorum ama bazen dolup taşıyorum stres atmak için oynan oyun ne hale getiriliyor
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler