kendinizi ne kadar cok savunursanız okadar dahada atar hack demeleri odalardan atmaları size hack dediklerinde he diyin gecin yoksa onunu alamazsınız ve güvenmediginiz kişilere tv vermeyin

Ne yazıktır ki bizim Türk halkımız hiç bir zaman "helal olsun" cümlesini doğru yerde kullanmasını bilmiyor.
Kendisinden üstün olduğunda veya hırs yaptığında ve o hırstaki adrenalin patlamasına rağmen rakibine öldüğü zaman aklına gelen bütün herşey parmaklarından dışarı çıkarak klavyenin tuşlarına vuruş sergilemekte ve buda rakibin sinirini bozmakta ve sinirlerin gerilmesine dair verilen bi' işaret tarzı bişey.
Şunu bilmeliyiz ki bizden biri üstün ise ona küfür ederek değil saygılı konuşarak sevgisini kazanmak ve tecrübesini bize aktarmasını rica etmek veya sağlamaktır. Küfür ederek huzura ermeye çalışmayın.
Bükemediğin eli öpeceksin diye bi tabir vardır bunu WarRock'a göre çevirirsek "Öldüremediğin bileğe helal olsun demesini bileceksin" tarzında bi uyarlama yaparak postuma nokta koyuyorum •
yea akarTR
(06-06-2011 11:11 PM)FakeOfFake Yazılan: [ -> ]kendinizi ne kadar cok savunursanız okadar dahada atar hack demeleri odalardan atmaları size hack dediklerinde he diyin gecin yoksa onunu alamazsınız ve güvenmediginiz kişilere tv vermeyin
TV'yi isteyenlerde komik. 2 günde powerlevel yapmış adam tv istiyor. daha 1 kez ölünce tv istiyor. Kör olmama rağmen vurunca tv istiyor. T bomb'la koşarken ölünce tv istiyor. canı isteyince tv istiyor. istiyorda istiyor.
Verecem 20 dk kendi çapında bir şeylere bakacak da bakacak sonrada özür dilerim diyecek. komik =D
Bazılar hack bulamazsam foruma özür konusu açarım diyor. Çokta tın yani kaybetmişiz biz 20 dk konu açsan kimin umrunda.
Takma ya.Diyordum bu kim

Öğrendiğim için mutlu oldum.
Aynı olay şimdi benim başıma geldi 2-3 kez atma çabasında bulundular, asıl hesabımla gelince de abi çekiyorlar

Takma derim ben çünkü ;
SS atarsın inanmazlar,TW verirsin inanmazlar , 20 level'ın altında isen ve kd kasıyorsan kesinlikle hacksindir. "Yuh artık öl be" lafını hiç anlamam. Sanki siz sıkıyorsunuz biz bir tuşa basıp ölüyoruz. Oyun bu yeterli damage atarsan zaten ölürüm

Ancak bunu anlamak mesele.. Asla TW vermeyen kişinin hakkıyla kazandığına inanılmaz. Her kezin GM ile bir bağlantısı vardır kimisinin amcasıdır kimisinin dayısı ;D Kimi vardır ki retail'imden kaynaklanan medic'i bastığımda beni odalarından atarlar.. Kimileri hala stamina'nın hız bastığını bilmez ve "OHA HANGİ ARA GELDİN" der

Pingin yeşildir ama lagsındır TP sindir

"lol" kelimesini küfür zannederler vs vs.... Warrock malesef bu arkadaşlar ve malasef aşılamayacak bu standart en iyisi kimseyi takmamak ben öyle yapıyorum

Ne hayırı Murat =D Valla bende takımıyorum cevap vermiyorum umursamıyorum ama odadan atılınca oynayamıyorumda böyle konularla uğraşmak zorunda kalıyorum sonra =)
Forumda takılsalar zaten wtr densin diye atmazlarda forumdada takılmıyorlar demekki boşuna uğraşma...
Herkes aynı dertden yakınıyor hocam en kötüsü de izlemezler bakmazlar karşı takımdan bir yüksek level ölüp hack desin saniyesinde atarlar.