06-07-2011, 12:08 AM
06-07-2011, 12:20 AM
Bu WR'de hack,lag,bug,tp, cart curt.. hiç bir zaman değişmedi, değişmiyecekte bunu hepimiz biliyoruz, bunun sebebi ise küçük çocukların, yaşları büyük fakat akıl yaşlarının küçük olması, insanların en iyisi kendinin sanması, yenilgiye dayanamamasıdır. Bunlar olduğu için de her ne kadar uğraşırsan uğraş hep aynı olacaktır, değişmez. Kötü oynarsın kötü oyuncu derler, iyi oynarsın hack derler, lag derler oyundan atarlar insana da bu koyar ki zaten zor oluyor bunu kendine yedirmek.
Oyuncuların %80'i levelin veyahut arkadaşlarının gazına gelerek bir şeyler yapmaya çalışırlar, kendilerini bulunduğu ortamda göstermek çabalarıdır.İnsanlar böyle ki her zaman her yerde haksız yere iftira atabiliyorlar, düşünmeden, sinirine yenilerek..Bunların olduğu içinde bu hackler bitmiyor yeni oyuncuların başvuracağı tek şey bu hack oluyor.Belki buraya öyle olan kişileri eleştiren bir çok kişi de bunları istemeyerek yapıyorlardır emin olabilirsiniz. Ben yapmadım mı ? Evet, yaptım fakat pişmanım bir çok kişinin hakkını istemeyerek, sinirime yenilerek yedim.
Oyuncuların %80'i levelin veyahut arkadaşlarının gazına gelerek bir şeyler yapmaya çalışırlar, kendilerini bulunduğu ortamda göstermek çabalarıdır.İnsanlar böyle ki her zaman her yerde haksız yere iftira atabiliyorlar, düşünmeden, sinirine yenilerek..Bunların olduğu içinde bu hackler bitmiyor yeni oyuncuların başvuracağı tek şey bu hack oluyor.Belki buraya öyle olan kişileri eleştiren bir çok kişi de bunları istemeyerek yapıyorlardır emin olabilirsiniz. Ben yapmadım mı ? Evet, yaptım fakat pişmanım bir çok kişinin hakkını istemeyerek, sinirime yenilerek yedim.
06-07-2011, 09:11 AM
0-15 Yaş grubu oyuncu cok ne yazık ki =)
06-07-2011, 09:19 AM
Dün Pargona East'ta adamı Psg ile vurdum. Hemen "atın bunu Psg'si sekmiyor, hacker" demeye başladı
Leveli 50'lerdeydi
Gülmekten oyuna devam edemedim
Leveli 50'lerdeydi
Gülmekten oyuna devam edemedim
06-07-2011, 09:24 AM
aynen bide son elde atıyolar o çok koyuyo adama 

06-07-2011, 01:45 PM
(06-07-2011 09:11 AM)» ๓ยгคt кคгค « Yazılan: [ -> ]0-15 Yaş grubu oyuncu cok ne yazık ki =)
Bunu Yaş Grubuyla Sınırlandırman Yanlış Bence Murat Abi .
Ne İnsanlar Var 20-30 Yaşında , 10 Yaşındaki Çocuk Gibi Düşünüyor .
+ Benim Yeni Charda 35 Level Felan Aynı Damgayı Bizde Yiyoruz

06-07-2011, 03:32 PM
(06-07-2011 01:45 PM)j1nkaz4ma Yazılan: [ -> ](06-07-2011 09:11 AM)» ๓ยгคt кคгค « Yazılan: [ -> ]0-15 Yaş grubu oyuncu cok ne yazık ki =)
Bunu Yaş Grubuyla Sınırlandırman Yanlış Bence Murat Abi .
Ne İnsanlar Var 20-30 Yaşında , 10 Yaşındaki Çocuk Gibi Düşünüyor .
+ Benim Yeni Charda 35 Level Felan Aynı Damgayı Bizde Yiyoruz
Kendine bak önce akıl yaşta degil başta diye boşuna dememiş atalarımız.