Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Okul Devamsızlığı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
[Resim: adszpmc.jpg]

10 Mart'dan itibaren evdeyim ve şu an ki durum yukarda görüldüğü gibi ve devamsızlığım yazılmicak hihi
sizde 12.sınıfa gelin siz de böle MEB'den kıyaklı olun Big Grin

sizlerde koyun bakalım hele Big Grin
(06-06-2011 08:44 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ][Resim: adszpmc.jpg]

10 Mart'dan itibaren evdeyim ve şu an ki durum yukarda görüldüğü gibi ve devamsızlığım yazılmicak hihi

Bekle geliyoruz az kaldı Big Grin

Adam 26 yazmış sonra 24 yazmış haha kapanışı 17 haziran birde birileri diyor 20,5 güne kadar devamsızlık bizde 19,5 ne ayak.
Devamsızlık 20.5 değil 19.5 ideal 20 olduğu an devlet okullarda tabiri caizse o ...ktir Big Grin nameyi alıyorsunuz.

Devlet okul affetmez

ve şunu da unutmayın : Dersler yüzünden sınıftan kalınca geçme şansınız %50'dir; ama devamsızlık yüzünden sınıfta kalırsanız bu durumda geçme şansınız %0'dır bunu unutmayın !
Bekleyin Suanda Devamsızlığım kayıda geçmemiş Geçince Bende Koyimde Siz Devamsızlık Görün Big Grin
(06-06-2011 08:44 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ][Resim: adszpmc.jpg]

YSG zamanı okuldan 3 hafta tatil almıştım. Tam tatil bitti derken staj yaptığım yerde bazı durumlar oldu ordan da 1 buçuk - 2 ay tatil aldım bu sene çok iyidi Big Grin Devamsızlık yapmaya fırsat bulamadım Big Grin
Bu sene 3 ay tatil yapınca okullar olduğu zaman acaba iş adamı mı oldum ne diye düşünüyordum Big Grin Millet okula gidiyor ben evde kop kop gecelere kadar hoppa Big Grin
Kaçıncı dersten kaçtığına bağlı eğerki 3.dersten sonra kaçtıysan yarım 2.dersten sonra kaçtıysan malesef tam.
20 21 22 Gün olsa bişey demezler indirirler diye biliyorum
(06-06-2011 09:08 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Devamsızlık 20.5 değil 19.5 ideal 20 olduğu an devlet okullarda tabiri caizse o ...ktir Big Grin nameyi alıyorsunuz.

Devlet okul affetmez

ve şunu da unutmayın : Dersler yüzünden sınıftan kalınca geçme şansınız %50'dir; ama devamsızlık yüzünden sınıfta kalırsanız bu durumda geçme şansınız %0'dır bunu unutmayın !

Smile)) sen 50 tl nin neler yapabileceğini hiç bilmiyon
(06-06-2011 10:11 PM)erzincantr Yazılan: [ -> ]20 21 22 Gün olsa bişey demezler indirirler diye biliyorum
(06-06-2011 09:08 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Devamsızlık 20.5 değil 19.5 ideal 20 olduğu an devlet okullarda tabiri caizse o ...ktir Big Grin nameyi alıyorsunuz.

Devlet okul affetmez

Smile)) sen 50 tl nin neler yapabileceğini hiç bilmiyon

50 Tl ile Gold Premium ve 1200 G1 alabilirim sanırım Big GrinBig Grin

Devlet okul affetmez

Yooo alakası bile yok. Geçen sene sadece bizim sınıftan kaç kişinin devamsızlığı düşürtüldü kaldı ki okulda kaç kişi hepsine aynı şekil. Hatta gelip hocalar diyor Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler