Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Okul Devamsızlığı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Arkadaslar ben lise 2 ye gidiyorum ve 19 gün devamsızlığım var bugün dersler boş diye arkadaslarla kaçtık sonra mesaj geldi son ders yoklama alınmıs.
Tam gün mü yok yazıldım Yoksa yarım gün mü bilemediğim için sizlere soriyim dedim.Ss.gif Eğer Tam gün alındıysa Okul Hayatım bitti demektir.Sad
Yarım
Sondan önceki dersler var yazıldıysan eğer yarım
Kaçın kaçın ama 19'a niye getiriyorsunuz be güzel kardeşim bak ne güzel aile hekimi'de geldi git rapor al dilin yokmu :/
Aynen Big Grin
Kesinlikle yarım gün alınıyor.Boşuna kaygılanma.
Merak etme 20.5'a kadar töralans tanıyorlar bi sıkıntı olmazSmile He eğer öyle bi şey olursa gitmediğin gün tarihli rapor götür ama bi' daha yapma o kadar devamsızlık!m045.gif SmileSmile
(06-06-2011 05:42 PM)Burak DOĞAN Yazılan: [ -> ]Kesinlikle yarım gün alınıyor.Boşuna kaygılanma

Düzenlendi ! FORUM KURALLARIndan Türkçe ile ilgili kurallara bir göz atmanı öneririm.

Arkadaşım senin derdine gelince okulun meslek sanırım eğerki 5. dersten önce kaçtıysan 5. ve 6. dersede yok yazıldıysan tam gün yok yazılmışsındır çünkü öğleden önce ve öğlenden sonraki 1 er derse yok yazılman tam gün yazılman anlamına geliyor. Keşke sağlam tutsaydın devamsızlığı. Ben 11 gün yaptım önümüzdeki 2 hafta el ense yatış Big Grin
Kanıt Göster ver Tc'ni Smile DOST Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(06-06-2011 05:45 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Merak etme 20.5'a kadar töralans tanıyorlar bi sıkıntı olmazSmile He eğer öyle bi şey olursa gitmediğin gün tarihli rapor götür ama bi' daha yapma o kadar devamsızlık!m045.gif SmileSmile

sen çok konuşma adamım
(06-06-2011 05:48 PM)Emir ERDOĞAN Yazılan: [ -> ]
(06-06-2011 05:45 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Merak etme 20.5'a kadar töralans tanıyorlar bi sıkıntı olmazSmile He eğer öyle bi şey olursa gitmediğin gün tarihli rapor götür ama bi' daha yapma o kadar devamsızlık!m045.gif SmileSmile

sen çok konuşma adamım

Özür dilerim Patron. beyfendi
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler