Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Okul Devamsızlığı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Aile hekimi ile muhakkak sohbeti kurmalisin acil durumlarda rapor yazması için
Allahtan bizim aile hekimi tanıdık da paso rapor paso rapor .D
Son ders yok yazılma tam gün olarak sayılıyor.Sana tavsiyem velinle beraber müdürün yanına biraz silerler devamsızlığını.
Şimdi Arkadasım aradı.Hocayla konusmus benim yerime Yarım Gün yazılıyormus.
Beni Rahatlatığınız için hepinize teşekkür ediyorum beyfendi
benım şuan 14 cuma sınav var o güne kadar gitmicem cuma rapor alcam okulun sonuna kadar Smile
Yarım gün yazıldı ve disiplin suçuda işledin ben çok yarım gün yazıldım ama hep arakdaşlarım müdür veya müdür yardımcısı yanına çağrıldı.O konuda rahatım.Hepiniz aile hekimi hemen rapor veriyor gibi anlatmışsınız ben adamla sohbeti kurdum ama rapor vermiyo Big Grin
Ayın kaçında kapanıyor okullar? 26sındamı?
Ya okulda dersler boş haklısın git öğretmenlerle konuş izinli ol veya velin gelsin Big Grin Gerçi 1 hafta kaldı sayılır , sık dişini biraz Tongue
(06-06-2011 06:49 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Ayın kaçında kapanıyor okullar? 24ündemi?

17 Haziranda yav 26 nerden çıktı aman diyim yakma bizi Big Grin
(06-06-2011 06:49 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Ayın kaçında kapanıyor okullar? 24ündemi?

26 Pazar günü yalnız Big Grin
(06-06-2011 07:21 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]

17 Haziranda yav 26 nerden çıktı aman diyim yakma bizi Big Grin

Yok be bizim üniversite 24ünde bitiyoda belki liseler falan da öyledir sandım o yüzden sordum Big Grin Big Grin Tırsmayın hemen Big Grin Big Grin

(06-06-2011 07:22 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]

26 Pazar günü yalnız Big Grin

Biliyorum yanlış oldu 24 yazacaktım Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler