Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: mkataturk yakısmadı!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(05-28-2011 10:47 AM)RaZe Yazılan: [ -> ]WarRockTR odasında ? ve 1-0 ve 56 Saniye kalmış ? Ss.gif Ne kadar saçma,

1. WarRockTR'nin odasında mı açmış yani ? Saçma, salak mı bu adam o kadar server varken WTR'nin odasında açsın ? Zaten Hack olduğunada inanmıyorum
2. Biz oynarken odamıza girdi diyosun (Skor 1-0)
3. 56 Saniye kalmış ve Skor 1-0

Hiç inandırıcı değil, büyük ihtimal Photoshop. Adam Hack açıcak ve resmen SS almanız için poz vericek öyle mi ? Bırak ya Smile
Bu SS chapter 3ten diye bişey demedim zaten beyler.Dün gerçekleşen olayı söyledim adamımızı atmasını ve hakaret edip terbiyesizlik yaptığını..Tanıdıgımız bir abimizde o adam hack zaten ss si var elimde dedi verdi ss yi.Bende paylaşıp nasıl biri olduğunu herkesin görmesini istedim.Olay bu..
(05-28-2011 01:48 PM)gocaman Yazılan: [ -> ]mkataturk dun ettıgın kufurlerın ss lerı elımızde bu hack ss ı sana uyarı bıdaha kımle ugrasıp kıme kufur ettıgını anlarsın herkes anlar senı cumle aleme madara ederim. IxMxFBOZKURT !
He bu arada arkadaslar chapter 2 olsun 1 olsun 10 olsun huylu huyundan vazgecmez hack kullanan 3 dede kullanır 5 dede 10 dada bunu kafanıza sokun.

Yanlız bu arkadaş burada FORUM KURALLARInı ihlal ediyor.. Tehtide dayalı Tahrik ediyorsun şu an da beni
Orda uyarı yazıyor gülüm tehdıt olsa tehdıt yazar sen yaptıgın ayıpla utanıcagına uste cıkmaya calısıyorsun.. Bu son uyarı..
ben IxMxFBOZKURT

Sherlock

Gereğinden fazla uzamış.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler