Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: mkataturk yakısmadı!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
mkataturk adlı charı oyun içerisinde herzaman savunmuş ve de edebiyle oyun oynadığını daha önce de belirtmişimdir. Fakat bu arkadaşımız bu gece odamıza girip M14 atıldığı için sadece, hakaretler yağdırıp kardeşimizi odadan atmıştır. Hack kullandığı SS'ları paylaştığım için doğrumu yaptım bilmiyorum fakat şahsımıza yapılan hakaretleri kaldırmadığımız için herkesin bu emek hırsızlığıını görmesini istiyorum:

[Resim: 95528112074549408443.jpg]

Gereğinin yapılmasını arz ederim..
Adam kanatlanmış ucuyor Smile Bize yanlıs yapanın hali ortada gizli kaset skandalını bızde cıkartırız haddinizi bilin kayıtlarınızı dagıtmayalım.
Bu arada ben IxMxFBOZKURT
Bir insan oyunda Atatürk ismini kullanıyorsa ona yakışır şekilde davranmalı..
Bu arada linkte yanlışlık var düzeltirseniz iyi olur.
Ayrıca bu SS yenimi ne zamandır elinizde?
bu adamın 1 değil 2 değil.Ki zaten bu forumda hakkımda ile başlayan yazıları hiç gerçekci bulmadım bulmuyorum.
vayy be bende hiç beklemezdim bu adamdan hatta geçende iyi oynuyor diye tebrik bile ettim meğer hack ile oynuyormuş Ss.gif
Bari Atatürk isminin arkasına saklanma a !

(Edit.Biraz daha sakin lütfen)
Bu konu altına bı açıklama bekleriz.
Chapter 2 daha önceden olmuş bu olay
Oh iyi olmuş umarım banlanır !. Bizde böylelerine insan diyoruz işte suç yeni playerların hack merakında değil oyundan zevk almasını bilmeyen yıllanmış bu oyuncularda !
Hemen suçlamayın belki o sırada charda kuzeni vardır Big Grin Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler