Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: mkataturk yakısmadı!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(05-28-2011 07:59 AM)r1s1ngturk Yazılan: [ -> ]Chapter 2 daha önceden olmuş bu olay

DEĞERLİ ARKADAŞIM ÖNCELİKLE BU KADAR ADAM ARASINDA ZAHMET EDİPTE KONUYU BİR TEK SEN ANLADIĞIN İÇİN TEŞEKÜR EDERİM Smile
Chapter 1 , 2 veya 3 hack kanıtı burada ne fark eder ?
Konu açıyorum ÖZÜR DİLEMEK İÇİN HAZIR OLUN victory.gif
http://forum.warrocktr.com/Konu-%C3%96z%...z1NcxFzK6N Big GrinBig Grin Hala aynı yorumlar ya ula adet halina getirdiniz haaa ayda bir aynı konulara açıp aynı yorumları atmayı Big GrinBig Grin
(05-28-2011 02:45 AM)gocaman Yazılan: [ -> ]Adam kanatlanmış ucuyor Smile Bize yanlıs yapanın hali ortada gizli kaset skandalını bızde cıkartırız haddinizi bilin kayıtlarınızı dagıtmayalım.
Bu arada ben IxMxFBOZKURT

Allah allah Big Grin Sen ne kadar zekisin öyle ?
WarRockTR odasında ? ve 1-0 ve 56 Saniye kalmış ? Ss.gif Ne kadar saçma,

1. WarRockTR'nin odasında mı açmış yani ? Saçma, salak mı bu adam o kadar server varken WTR'nin odasında açsın ? Zaten Hack olduğunada inanmıyorum
2. Biz oynarken odamıza girdi diyosun (Skor 1-0)
3. 56 Saniye kalmış ve Skor 1-0

Hiç inandırıcı değil, büyük ihtimal Photoshop. Adam Hack açıcak ve resmen SS almanız için poz vericek öyle mi ? Bırak ya Smile
(05-28-2011 10:47 AM)RaZe Yazılan: [ -> ]WarRockTR odasında ? ve 1-0 ve 56 Saniye kalmış ? Ss.gif Ne kadar saçma,

1. WarRockTR'nin odasında mı açmış yani ? Saçma, salak mı bu adam o kadar server varken WTR'nin odasında açsın ? Zaten Hack olduğunada inanmıyorum
2. Biz oynarken odamıza girdi diyosun (Skor 1-0)
3. 56 Saniye kalmış ve Skor 1-0

Hiç inandırıcı değil, büyük ihtimal Photoshop. Adam Hack açıcak ve resmen SS almanız için poz vericek öyle mi ? Bırak ya Smile

Onu geçtim bu SS ilk nereye atmışlar biliyormusun ?

http://www.sessiz.com/warrock-hack/ Big Grin
açıklaması vardır
haticeye değil neticeye bakın, adam şu an hakkıyla mı oynuyor ? evet.
o zaman hiç bir problem yok bence.
Chapter 2'den kalma SS bu
chapter 1-2 fark etmez eğer o gerçekten daha önce hack yaptığına pişman olsaydı sil baştan başlardı hepinizi uyutuyo bu sizde levelından dolayı savunuyorsunuz
mkataturk dun ettıgın kufurlerın ss lerı elımızde bu hack ss ı sana uyarı bıdaha kımle ugrasıp kıme kufur ettıgını anlarsın herkes anlar senı cumle aleme madara ederim. IxMxFBOZKURT !
He bu arada arkadaslar chapter 2 olsun 1 olsun 10 olsun huylu huyundan vazgecmez hack kullanan 3 dede kullanır 5 dede 10 dada bunu kafanıza sokun.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler