Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oda Açarken Item'leri Sınırlama Özelliği Olsa Nasıl Olur
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Olması gereken birşey bencebeyfendi
Çok güzel fikir, ancak bıçak odaları gibi değil de bu tür seçeneklerin lobby dahilinde de değiştirilebilir olması lazım.
olmalı kesinlikle. t-bomb cular bir odaya girsin birbirlerini uçursunlar artık. bu lagta hiç çekilmiyor çünkü
gereksiz
iyi tamamd güzl bir fikir bence bunla ugraşcagızla şu hck bi çare bulsalar heryer opk kaynıo cqc geniş alan arsa alan bu duzgun oyun oynaamıyorsu anca geceyarı bazende gecı hckler cıkıo vala bu oyun bagımlısı olmasan dırek bırakırdım
Bu olacak olursa insanlar sadece tek oyun tiplerine alışır yani oyuncular gelişemez hep aynı silahlar falan bence gerek yok ama olsa benim için değilde zevkli olur.beyfendi
Herkes snip gibi seçenekler olabilir ama slot 5 kullanılmıcak,slot 6 kullanılmıcak,m 14 kullanılmıcak,t-bomb olmıcak gibi şeyler g1'in satışlarını önemli oranda düşürcektir. T-bomb adam 1 senelik alıyor bu sistem gelirse bir daha almıcak yada m14 ve slotlar içinde aynı şey geçerli. Ama snip seçeneği olsa güzel olur
Bence güzel bir yere değinmişler. şu t bombu alan oyuncular oyunu oynamayı öğrenince t bombun saçmalık harikası oldugunu kesinlikle anlayacaklardır. oyun kurucusunun istediği kısıtlamalara göre oyun da bence gerçekten yerinde bir müdahale olmuş. odayı ben kurarım kendi zevkime göre istersem sadece bazuka yaparım gelmek isteyen gelir gelmeyen gelmesin t bomb atacak varsada t bombun yasak olmadıgı odalara girsin. t bomb kullananlar sakın yanlış anlamasın fakat ben t bomblu oyunu saçma buluyorum...
bu oyuna para verenler istemez vermeyenler ister
adam oyuna para verip iyi silahlar alıp iyi kd yapmak istiyor bu yüzden haksızlık olur böyle bişe olmamalı ancak sadece 2.slot yada sadece snıp vs gıbı seyler olursa olur ama silahları tek tek sınırlama diye bişey olmamalı yapabileceklerinide sanmıyorum çünkü o biraz sıkar
Bence silahların engellenmesi biraz saçma boşa satılmıor yani ama tek bir özellik iyi olur oda kurarken odada sadece istedigimiz branşın seçilmesini ayarlaya bilmemiz iyi olur snip odasındayken adam ölüor sonra katlanamıo assault veya medic olup tüm zevkin içine edior bunu engellerlerse süper olur.
beyfendi
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler